BLOG

2020 Fransa Vize Ücretleri

A -A +
2020 Fransa Vize Ücretleri

Avrupa'nın kültür cennetlerinden biri olan Fransa; romantik sokakları, kendine has mimari dokuları, ilginç ve keyifli kafeleri ile bugün pek çok gezginin uğrak yerlerinden biri olmuştur. Sadece turistik amaçlı ziyaret edilmeyen ülke iş ve eğitim amacı ile de ziyaret edilmektedir. Fransa, Schengen Anlaşması'na taraf olan ülkelerden biri olduğu için, ziyaretçilerin ülkeye seyahat etmeden önce Fransa tarafından verilecek olan Schengen Vizesine başvurması gerekmektedir. Bu kapsamda ülke, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerin başında gelmektedir. 2020 itibari ile Fransa vize ücretleri ve masraflarında artış olmuştur. Vize masraf ve ücretlerine geçmeden önce, süreç ile ilgili detaylara bir göz atalım.

Fransa Schengen Vizesi Başvuru Süreci

Eyfel Kulesi, Louvre Müzesi, Versay Sarayı, Mont Saint Michel Manastırı vb. daha pek çok tarihi ve turistik yapıya ev sahipliği yapan Fransa'ya pek çok açıdan gitmek mümkündür. Bu bağlamda ülkeye gitmek için belirleyeceğiniz seyahat amacınıza ve mali durumunuza uygun vize türleri bulunmaktadır. Aile birleşimi vizesi, eğitim vizesi, çalışma vizesi, turistik vize, şoför vizesi ve transit vize bu türlerin başında gelmektedir. Fransa Schengen vizesi için, seyahat amacınıza göre olan kategoriden size uygun olanı seçerek gerekli evrakları bir dosya halinde konsolosluğa sunmanız gerekmektedir. Her kategori için gerekli belli başlı evraklardan bahsetmek gerekirse, bunlar; seyahatinizin bitiminden itibaren 3 ay daha geçerli olacak pasaportunuz, seyahat sağlık sigortanız, uçak bileti ve konaklama rezervasyonunuz, Schengen vize başvuru formu, vize dilekçesi gibi evraklardır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta sizden istenen belgelerin eksiksiz ve hatasız bir şekilde sunulmasıdır. Yapacağınız en ufak bir hata vizenizin olumsuz sonuçlanmasına ve maddi-manevi kayıplar yaşamanıza neden olabilmektedir. Bu konuda alacağınız profesyonel bir yardım sizi sağlıklı bir vize sürecine hazırlayarak vizenizin olumlu bir şekilde sonuçlanmasına  yardımcı olacaktır.

Yukarıda saydığımız tüm belgeleri hazırladıktan sonra vize başvuru formunu hatasız bir şekilde doldurmalı ve daha sonrasında harç ücretini yatırmalısınız. 2020 yılı itibari ile Fransa vize ücretleri ve masrafları 180 € ila 185 € arasında değişkenlik göstermektedir. Fransa vizesi başvurularını tam yetkili profesyonel vize danışmanlık şirketimiz aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede hem zamandan hem de paradan tasarruf ederek vize sürecinde yaşayabileceğiniz kayıpların da önüne geçebilirsiniz. Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri'nin İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerini ziyaret ederek vize konusunda deneyimli olan uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilir ya da iletişim formundan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.