BLOG

Romantizm Diyarı Fransa'ya Gitmek: Fransa Vize Süreci İşlemleri

A -A +
Romantizm Diyarı Fransa'ya Gitmek: Fransa Vize Süreci İşlemleri

Romantizm diyarı Fransa'ya gitmek, özellikle seyahat tutkunlarının vazgeçilmez seyahat planlarından biridir. Zarafet ve estetiğin birleşimi olan sokakları ile ünlü Fransa, Avrupa'nın en gözde ülkelerindendir diyebiliriz. Filmlere konu olan atmosferi ile romantik pek çok anıyı gerçekleştirebileceğiniz Fransa, dünyanın en popüler ülkeleri arasında yer almaktadır. Ziyaretçilerine pek çok alternatif sunan ülkenin başkenti Paris, bugün milyonlarca turistin ziyaret ettiği ünlü şehirler arasındadır. Bununla birlikte ülke, Türkiye vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Bir Fransa gezisi için seyahatinizden önce Fransa vizesi almanız şarttır.

Fransa vize süreci işlemleriniz için profesyonel bir destek almak sizin için oldukça önemli bir durumdur. Ama gelin önce, romantizm sokak sokakları ile meşhur Fransa’nın gezilecek yerlerinden bahsedelim.

Fransa'da Gezilecek Yerler

Fransa'da gezilecek yerler sanıyoruz ki saymakla bitmez. Ama özellikle gidip görülmesi gereken pek çok yeri bünyesinde barındırır. Ayrıca ülke UNESCO tarafından korunan pek çok bölgeye de ev sahipliği yapmaktadır. Avrupa'nın en güzel ülkelerinden biri olan Fransa; tarihi binaları, opera ve bale salonları, müzeleri ve sosyal aktiviteleri ile ün salmıştır.

Eyfel Kulesi

Fransa'nın sembolü halini alan Eyfel Kulesi Paris'te bulunmaktadır. Dünya'nın en önemli simgelerinden biri olan kule ismini, inşa ettiren firma olan Gustave Eiffel'den almaktadır. Büyüleyici ve görkemli mimarisi ile herkesi kendine hayran bırakan Eyfel Kulesi'ni, Paris geziniz sırasında ziyaret etmeyi unutmayın.

Louvre Müzesi

Yine Paris'te bulunan önemli bir yer olan Louvre Müzesi, ünlü Mona Lisa tablosunun yer aldığı ve sergilendiği müzedir. Merkeze yakın olduğu için metro ile kısa bir süre sonra varabileceğiniz müze, ünlü tablo ve sanat eserlerine ev sahipliği yapmaktadır. İhtişamlı eserlerin sergilendiği bu ünlü müzeyi gezmek, size değişik bakış açıları katacaktır.

Versay Sarayı

Dünya'nın en ünlü saraylarından biri Versay Sarayı, Fransa'nın Versay şehrinde bulunmaktadır. Fransa ziyaretiniz sırasında mutlaka görmeniz gereken bu saray, tarihin dokusunu size doyasıya yaşatacaktır diyebiliriz. Sarayın ilk binasının yapımına 1661'de başlanmış olup, diğer bölümleri  belirli tarihlerde yapılmıştır.

Mont Saint Michel Manastırı

Fransa'nın Eyfel Kulesi'nden sonra en çok ziyaret edilen mekanı olan Mont Saint Michel Manastırı etkileyici binası ile göz dolduran yapılardan biridir. UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmeyi başarmış olan bu yapı, Fransa geziniz sırasında mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerler arasında yer almaktadır.

Daha pek çok tarihi ve romantik yeri bünyesinde barındıran Fransa'ya gitmek ve Fransa vizesi almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm yurtdışı seyahatlerinizde profesyonel ekibimiz ile yanınızdayız. Vize danışmanlarımız Fransa vizesi konusunda size gereken profesyonel desteği verecektir.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.