BLOG

2019 Yılı Amerika Vize Ücreti

A -A +
2019 Yılı Amerika Vize Ücreti

Rüyalar ülkesi Amerika'ya gitmek pek çok kişinin yapmak istediği şeylerin başında gelmektedir diyebiliriz. Hollywood’u, Özgürlük Heykeli ve Broadway’i ile sayısız insanın aklını başından alan dünya lideri Amerika, gerçekten de ölmeden önce görmeniz gereken ülkelerin başında gelmektedir. Pek çok kişi öğrenci olarak, kamu çalışanı olarak ya da sadece bir gezgin olarak bu hayalleri gerçekleştirmek için Amerika'ya gitmek istemektedir. Eğer yakınlarda bu güzelim ülkeye gitmek gibi bir planınız varsa 2019 Amerika vize ücreti yazımızı dikkatlice okumanızda fayda var.

Amerika'ya Hangi Vize Türleri İle Gidebilirim?

Ülkeye pek çok açıdan gidebilmeniz mümkündür. Bu vizeleri sıralayacak olursak;

ABD Turistik (Çiftçi) Vize, ABD Turistik (Kamu Çalışanı) Vize, Amerika Aile Birleşimi Vizesi, Amerika Akraba ve Arkadaş Ziyareti Vizesi, Amerika Çalışma Vizesi, Amerika Çalışmayan & İşsiz Vizesi, Amerika Eğitim Vizesi, Amerika Ticari Vize, Amerika Transit Vizesi, Amerika Turistik (Çalışan) Vizesi, Amerika Turistik (Emekli) Vizesi, Amerika Turistik (İşveren) Vizesi, Amerika Turistik (Öğrenci) Vizesi'dir. Bu bu belgelerle ülkeye giriş yapmanız mümkündür.

Hangi Evraklarla Başvuru Yapmam Gerekmektedir?

Öncelikle şunu belirtmemiz gerekir ki, vereceğiniz belgeler seyahat amacınıza göre şekillenecektir. Eğer öğrenciyseniz öğrenci belgelerinizi hazırlamanız istenecektir. Eğer iş için gidiyorsanız, işinizle alakalı belgelerin hazırlanması gerekecektir. Fakat genel olarak hazırlayacağınız evraklar arasında pasaport, vize başvuru formu, şahsi dilekçe, biyometrik fotoğraf, eğer varsa davetiye dilekçesi bulunmaktadır.

Peki 2019 Amerika Vizesi Harç Ücretleri Nedir?

Amerika vize ücretleri 160 dolar ile 265 dolar arasında değişmektedir. Bunun sebebi, alacağınız vize türünün ücretinin değişkenlik gösteriyor oluşudur. Bu vize türü için ödenen vize harç bedelleri yıldan yıla fiyat olarak değişmektedir. Bu durumda harç ücretlerini iyi takip etmek, herhangi bir mağduriyet yaşamamanız açısından sizin adınıza olumlu bir durumdur.

Amerika bildiğiniz üzere vize konusunda oldukça sıkı prosedürlere sahip bir ülkedir. Böylesine güçlü bir ülkenin kontrolleri de elbette sıkı olmalıdır. Dolayısıyla vize alım süreçleri bir miktar sıkıntılı olabilmektedir. Bugün tüm konsolosluklar vize alım süreçlerinde profesyonel bir yardımın gerekliliğini vurgulamaktadır. Yıllarca sürdürdüğümüz titiz çalışmalar sayesinde kazandığımız tecrübeden faydalanmak ve Amerika vizenizi olumlu bir şekilde sonuçlandırmak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında kendini geliştirmiş uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilirsiniz. Bu konuda alacağınız profesyonel bir destek, sizi her türlü maddi ve manevi mağduriyetlerden koruyarak vizenizin kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlanmasına ön ayak olacaktır.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.