BLOG

2019 Yılı İngiltere Vize Ücreti

A -A +
2019 Yılı İngiltere Vize Ücreti

Birleşik Krallık bölgesinin en gözde ülkesi olan İngiltere, Avrupa'nın en kendine has yerlerinden biridir. İngiltere; özellikle kendine has tarihi, mimarisi, sanatı ve yaşayış şekilleri ile bugün pek çok turistin ziyaret ettiği yerler arasında başı çekmektedir. Bugün pek çok kişi İngiltere'ye çeşitli sebepler ile gitmeyi istemektedirler. İngilizce'nin anavatanı olan İngiltere özellikle dil eğitimi alanında cazibe noktalarından biridir. Böylesine önemli bir ülkenin vize prosedürleri de elbette bir miktar detaylı prosedürler içerebilir. Peki 2019 İngiltere vize ücretleri ne kadardır?

İngiltere Vizesi Harç Ücretleri

İngiltere İstanbul Başkonsolosluğu'nun yayımlamış olduğu verilere göre 2019 yılı İngiltere vizesi harç ücretleri 120 Dolar'dan 1105 Dolar'a kadar değişkenlik gösterebilmektedir. Bunun en önemli sebebi elbette İngiltere'ye ne için gideceğiniz ile doğru orantılıdır. Yani bir diğer tabiri ile ülkeye gitmek için alacağınız vize türleri, seyahat amacınıza göre değişkenlik göstereceği için, yatıracağınız harç ücretine buna paralel olarak değişkenlik gösterecektir. Örneğin; 6 aylık kısa süreli İngiltere vizesi alacaksanız, 129 Dolar gibi bir ücret yatırmanız gerekecektir.

İngiltere Vize Türleri Nelerdir?

Ülkeye gitmenin pek çok yolu vardır. İngiltere'ye özellikle eğitim ve turistik amaçlı gidilmektedir. Bir diğer seyahat tipi ise iş gezisidir. Tüm bunların yanında emekliler için ayrı, işsizler için ayrı, öğrenciler için ise ayrı vize türleri uygulanmaktadır. Bu vize türleri şu şekildedir:

Eğitim Vizesi

Çalışma Vizesi

Aile Birleşimi Vizesi

İngiltere Şoför Vizesi

İngiltere Transit Vizesi

İngiltere Turistik Çalışan Vize

İngiltere Turistik Çalışmayan & İşsiz Vize

İngiltere Turistik Çiftçi Vizesi

İngiltere Turistik Emekli Vizesi

İngiltere Turistik İşveren Vizesi

İngiltere Turistik Öğrenci Vize'dir.

Yukarıda da görüldüğü üzere İngiltere'ye pek çok açıdan gitmek oldukça mümkün. Bu vize türleri ile İngiltere'ye kolayca gidebilirsiniz. Turistik vize kadar önemli detayları bünyesinde barındıran bu vize türlerinde, bazı kıstaslar hariç diğer prosedürler aynı işlemlere tabidir. İstenilen evraklar ise seyahat tipinize göre değişkenlik gösterecektir.

Re-Vize Ayrıcalığı İle İngiltere Vizenizi Hızlı Ve Bir Şekilde Sonuçlandırabilirsiniz

Böylesine güçlü bir ülkenin vize prosedürlerinin sıkı olduğundan bahsetmiştik. Elbette siz kendiniz de bu vizeye başvuru yapabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, bugün artık tüm konsoloslukların önerdiği şekli ile, profesyonel bir yardımın vizenizin daha sağlıklı bir şekilde sonuçlanmasına olanak sağladığı konusudur. Son derece titiz detaylar gerektiren bu durumu, uzman vize ekibimiz sizin adınıza gerçekleştirerek İngiltere vizenizi bir an önce almanızı sağlayacaktır. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.