BLOG

2020 Hollanda Vize Ücretleri

A -A +
2020 Hollanda Vize Ücretleri

Batı Avrupa'nın en gözde ve ilgi çekici ülkelerinden biri olan Hollanda; bugün pek çok kişi tarafından ziyaret edilen ülkelerin başında gelmektedir. Hollanda Krallığı'nı meydana getiren dört ülkeden biri olan bu güzel ülke, Avrupa'nın önemli turistik destinasyonlarından biridir. Amsterdam, Rotterdam, Lahey, Eindhoven, Maastricht, Groningen ve Utrecht gibi birbirinden önemli ve güzel kenti bünyesinde barındıran Hollanda, Türk vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke olduğu için ülkeye gitmeden önce kişilerin seyahat amacına uygun Hollanda vizesi başvurusu yapması gerekmektedir. 2020 yılı itibari ile Hollanda vize ücretleri ve masraflarında ise bir miktar artış olmuştur.

Hollanda Vizesi Başvuru Süreci Ve Detayları

Avrupa'nın en özgürlükçü ülkelerinden biri olarak kabul gören Hollanda, bir Schengen Bölgesi ülkesidir. Bu yüzden dolayı ülkeyi ziyaret edecek olan kişilerin Hollanda'yı ziyaret etmeden önce, Hollanda tarafından verilecek olan Schengen vizesi başvurusunda bulunması gerekmektedir. Ülkeye seyahat etmek için başvuracağınız vize türü, seyahat amacınıza ve çalışma durumunuza göre değişkenlik gösterecektir. Bu nedenle seyahat amacınıza ve mali durumunuza uygun başvuru yapmanız, vize süreciniz için oldukça önemlidir. Ayrıca Hollanda Konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin ve evrakların eksiksiz hazırlanarak teslim edilmesi, vizenizin olumlu sonuçlanmasında etkili olacaktır. Eksik, hatalı ve yanlış belge sunumları vize reddine yol açarak, maddi ve manevi kayıplar vermenize sebep olmaktadır. Sizden istenen belgeler başvuracağınız vize türüne göre değişkenlik gösterecektir. Ancak her vize başvurusunda mutlaka bulundurmanız gereken belgelerden bahsedecek olursak bunlar; pasaportunuz, seyahat sağlık sigortanız, uçak bileti ve konaklama rezervasyonunuz, Schengen vize başvuru formu, vize dilekçesi gibi evraklardır. Tüm bu evrakları hazırladıktan sonra vize başvuru formunu eksiksiz doldurmalı ve harç ücretini yatırmalısınız. 2020 yılı Hollanda vizesi harç ücretleri ve masrafları 180 € ila 185 € arasında değişkenlik göstermektedir.

Hollanda vize başvuruları, Hollanda Konsolosluğu tarafından yetkilendirilen ve görevlendirilen aracı kurumlar üzerinden yapılmaktadır. Bu durumda, vize başvuruları doğrudan Hollanda Konsolosluğu yerine ilgili kurumlar aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.  Hollanda vize başvurularınızı tam yetkili TÜRSAB A grubu acentemiz Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı aracılığıyla yapabilirsiniz. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilir ve Hollanda vizenizi maddi ve manevi bir kayıp yaşamadan alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.