BLOG

Aile Birleşimi Vizesi İçin Nereye Başvuru Yapılmalıdır?

A -A +
Aile Birleşimi Vizesi İçin Nereye Başvuru Yapılmalıdır?

Yabancı bir ülkede ikamet eden eşinizin yanına giderek o ülkeye yerleşmeyi düşünüyorsanız, “evlilik vizesi” olarak da bilinen  aile birleşimi vizesine başvuru yapmanız gerekecektir. Aile birleşimi vizesi, uzun süreli (D tipi) vize kategorisinde bulunmakta olup bu vizeye sahip olanlar ilgili ülkede yasal olarak ikamet etme iznine sahip olurlar. Aile birleşimi vizesi son derece karmaşık prosedürlere sahiptir ve diğer vize türlerine göre çok daha titiz detaylar içermektedir. Yapılacak en ufak bir hata vize reddine sebep olacağından dolayı mutlaka profesyonel bir yardım alınması son derece önemlidir ve konsolosluklar dahi bu durumu önermektedir.

Bir çok ülke, özellikle Schengen ülkeleri, Amerika, İngiltere ve Kanada, hâlihazırda zor vize veren ülkelerdendir desek yanlış olmayacaktır. Üstelik bu ülkelere ait aile birleşimi vizesi, uzun süreli vize kategorisinde bulunduğundan dolayı turistik seyahatlere nazaran daha karmaşık prosedürlere ve detaylı incelemelere tabidir. Dolayısıyla, başvurunuzun doğru şekilde yapılması vizenizin olumlu sonuçlanması açısından son derece mühimdir. Doğru bir başvurunun en önemli kuralı ise gerekli evrakların doğru ve eksiksiz şekilde hazırlanmasıdır. Peki tüm bu sürecin yanında, aile birleşimi vizesi için nereye başvuru yapılmalıdır?

Aile Birleşimi İçin Başvuru Merkezleri

Hazırladığınız tüm evraklar; ilgili ülkenin konsolosluğu, Göç Bürosu ve Yabancılar Polisi tarafından incelenmektedir. Ve nihai kararı elbette başvurulan ülkenin yetkili mercileri vermektedir. Bu süreçte evrak takibi ve belge hazırlığı çok önemli olduğundan dolayı tüm süreci sizin adınıza gerçekleştirecek olan profesyonel bir vize firmasına başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru merkezi sizin adınıza süreci yöneterek, vizenizin olumlu bir şekilde sonuçlanmasına da ön ayak olacaktır. Ayrıca maddi ve manevi tüm kayıplarınızın önüne geçerek, sizi doğru bir şekilde yönlendirecektir.

Yukarıda kısaca değindiğimiz noktalardan dolayı, aile birleşimi vizesi başvurusunda profesyonel yardım almak en başta sizin yararınıza olacaktır. Hatta konsolosluklar dahi çoğu başvuruda profesyonel danışmanlık hizmeti almayı önermektedir. Bu açıdan, diğer tüm vize türlerinde olduğu gibi, aile birleşimi konusunda tecrübeli ve uzman ekibimiz, evrak toplama aşamasından mülakat aşamasına kadar sürecin her aşamasında size destek olacak ve ihtiyacınız olan profesyonel yardımı memnuniyetle size sunacaktır. Başvuru ve detaylar için bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.