BLOG

Aile Birleşimi Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır?

A -A +
Aile Birleşimi Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır?

Aile birleşimi vizesi, gündelik dilde “evlilik vizesi” ya da "nikah vizesi" olarak da bilinen uzun süreli vize kategorisinin bir diğer adıdır. Uzun süreli vize kategorisinde yer aldığından dolayı, kısa süreli vize türlerine göre çok daha fazla detayı bünyesinde barındırmaktadır. Dolayısıyla sizden istenen evraklar da buna paralel olarak değişkenlik gösterecektir. Bu konuda oldukça titiz davranmanız son derece mühimdir zira yapacağınız en ufak bir hata sizi maddi ve manevi bir külfetin altına sokabilir ve vizenizin de reddine sebep olabilir. "Aile vizesi kaç günde sonuçlanır?" sorusunun cevabına geçmeden önce, vize ile ilgili biraz daha detay verelim.

Aile Birleşimi Ve Detayları Hakkında Bilgiler

Evlilik vizesi ya da bir diğer adı ile aile birleşimi vizesi başvuruları, Türkiye’deki konsolosluk üzerinden gerçekleştirilir. Ülkeler, vize başvurularında maddi yeterliliğe büyük önem vermektedir. Başvurunuza çocuklar da dahilse, konsolosluk ve göç bürosu tarafından belirlenen meblağ yetkili birimlere beyan edilmelidir. Gelir beyanı 6 aylık veya 12 aylık bordrolarla gerçekleştirilebilir. Aile birleşimi başvurularının sonuçlanma süreci genellikle ülkeden ülkeye değişmektedir. Ancak ortalama 45 gün içerisinde sonuçlandığını söyleyebiliriz.

Aile Birleşimi Mülakatı

Aile birleşimi vize mülakatında takındığınız tavır hayati önem taşımaktadır. Hangi sorulara nasıl yanıt vereceğiniz; hazırlıklı olmanız gereken sorular, hitabet şeklinize kadar her ayrıntı çok önemlidir. Yetkili birimlerin evliliğinizin geçerliliğine inanması gerekmektedir. Bu konuda uzman vize danışmanlarımız sizi doğru bir şekilde yönlendirerek mülakat sırasında oluşabilecek hata risklerini de en aza indirmektedir. Ayrıca hazırlanacak olan evrakların eksiksiz bir şekilde sunulması da bir diğer önemli konudur. Sizi bu konuda yönlendirecek yetkili bir vize danışmanlık firması, maddi ve manevi kayıplarınızın da önüne geçerek ihtiyacınız olan profesyonel desteği de size sağlayacaktır.

TÜRSAB A acente statüsünde olan yetkili vize danışmanlık firmamız ayrıcalığı ile aile birleşimi vizesi almak ve uzman vize danışmanlarımız ile görüşmek için bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz. Yıllardır sürdürdüğümüz vize çalışmalarımız ile tüm vize süreçlerinde Re-vize ailesi olarak yanınızdayız.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.