BLOG

Akrabalarınızla En Kısa Zamanda Buluşmak İçin Re-vizeyi Tercih Edin

A -A +
Akrabalarınızla En Kısa Zamanda Buluşmak İçin Re-vizeyi Tercih Edin

Yurt dışına çıkmayı istiyorsunuz ve vize konusunda bazı tereddütleriniz var. Öncelikle belirtmeliyiz ki Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri, yıllardır sürdürdüğü titiz çalışmalar ile müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir. Özellikle akraba&arkadaş ziyareti vizesi konusunda pek çok vizenin çıkmasına ön ayak olan firmamız, tüm vize süreçlerinde yanınızdadır. Yurt dışına çıkmayı düşünüyorsanız ve bir de üstüne davetiyeniz varsa, önünüzde pek bir engel yok demektir.

Akraba ve arkadaş ziyareti vizesi, bir ülkede bulunan yakınınızı bu amaçla ziyaret etmenizi sağlayan vize türüdür. Bu vizenin prosedürleri ülkeler bazında değişkenlik gösterebilmektedir. Re-vize ailesi olarak bunlardan bir kaçını sizler için derledik.

Almanya Turistik Akraba Ve Arkadaş Ziyareti Vizesi

Avrupa Birliği’nin kurucu ortaklarından ve en büyük ülkelerinden biri olan Almanya, Avrupa'nın en güçlü ülkelerinden biridir. Ülke ayrıca, yoğun Türk nüfusu nedeniyle aile-akraba ziyaretleri için sık tercih edilen bir AB ülkesidir. Almanya’da ikamet eden bir akrabanız veya arkadaşınızı ziyaret etmek amacıyla Almanya’ya seyahat etmek istiyorsanız, ‘akraba ve arkadaş ziyareti’ kapsamında yer alan vize türüne başvuru yapmanız gerekecektir. Bu başvurunun en önemli noktalarından biri, Almanya’da ikamet eden yakınınızın göndereceği davetiyenin aslının elinize ulaşması ve bu davetiyeyi ibraz etmenizdir. Ancak belirtmemizde fayda var; Schengen bölgesinde bulunduğundan dolayı Almanya’ya herhangi bir amaçla seyahat etmeden önce Schengen vizesi almanız gerekecektir.

Yunanistan Turistik Akraba Ve Arkadaş Ziyareti Vizesi

Komşu ülke Yunanistan; ülkemize yakınlığının yanı sıra kültürü, tarihi ve doğal güzellikleriyle son yılların en popüler ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bir yılda Türkiye’den Yunanistan’a giden turist sayısı bir milyonu aşmıştır. Yunan Adalarının yakınlığı ve Yunanistan’ın Adalara yapılan seyahatlerde sağladığı kolaylıklar, Yunanistan vizesinin özellikle Ege Bölgesi’nde yoğun talep görmesine neden olmaktadır. Özellikle İzmir’de en çok başvurulan vizedir. Yunanistan’da yaşayan bir akrabanız veya arkadaşınızı ziyaret etmek amacıyla Yunanistan’a seyahat etmek istiyorsanız, ‘akraba ve arkadaş ziyareti’ kapsamında yer alan vize türüne başvuru yapmanız gerekecektir. Yunanistan da tıpkı Almanya gibi Schengen bölgesine ait olduğu için, aynı koşullar burada da geçerlidir.

Yurt dışına çıkarken herhangi bir problem yaşamamak için ve tüm vize süreçlerinizde en sağlıklı profesyonel desteği almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.