BLOG

Almanya Fuar Katılımı İçin Hangi Vize Gerekli?

A -A +
Almanya Fuar Katılımı İçin Hangi Vize Gerekli?

Almanya, her yıl çeşitli nedenlerle Almanya’ya seyahat eden binlerce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının vize başvurularını ilgili prosedürler dahilinde kabul etmektedir. Almanya’da her yıl düzenlenen pek çok büyük ticari fuar da bu nedenler arasında yer alır. Peki Almanya fuar vizesi başvuruları nasıl yapılır?

Fuara katılmak için Almanya’ya seyahat etmeyi planlıyorsanız, öncelikle seyahatinizin Almanya Konsolosluğu tarafından ‘ticari vize’ kapsamında değerlendirilebilmesi için bazı şartları taşımanız gerekecektir. Fuarlar bağlamında en önemli kriter, kişinin mesleğiyle ilgili bir fuara katılacağını beyan etmesi ve belgelemesidir.

Almanya’dan ticari vize alabilmek için hazırlamanız gereken bazı evraklar bulunmaktadır. Fuar için vize başvurusu yapanların fuar biletlerini ibraz etmeleri vize değerlendirme sürecinde avantaj sağlayacaktır. Evraklarınızı eksiksiz hazırlamanız vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması ve uzun süreli vize alabilmeniz açısından önemlidir. Almanya’ya vize başvurusu yaparken tercih edeceğiniz vize türü ile ilgili belgelerinizi doğru şekilde sunmadığınız takdirde başvurunuzun olumsuz sonuçlanması muhtemeldir. 

Ayrıca, 2014’te uygulamaya giren prosedür nedeniyle, Schengen vizesi için ilk kez başvuru yapıyorsanız parmak izi vermeniz gerekecektir. Verdiğiniz parmak izi 5 yıl boyunca geçerli olacaktır. Vize başvurunuzu tam yetkili firmamız Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı aracılığıyla gerçekleştirmeniz halinde ekibimizden bir danışmanımız randevunuzda size eşlik edecektir.

Almanya ticari vize başvuruları hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntıları ve hazırlamanız gereken evraklarla ilgili detaylı bilgileri web sitemizin Almanya Ticari Vize bölümünde bulabilirsiniz. Vize başvurularınızın onaylanması sonucunda aldığınız her vizenin gelecekteki başvurularınızda size referans olacağınız hatırlatmak isteriz. Almanya fuar vizesi başvurularınızı profesyonel ekibimiz aracılığıyla gerçekleştirebilir, uzun süreli vizenizi yorulmadan alabilirsiniz. Re-Vize profesyonel vize danışmanlarımız, Almanya Ticari Vizesi ile alakalı sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyacaktır. Ankara şubemize 0312 418 54 19 numaralı telefonumuzdan, İzmir şubemize ise 0232 332 09 19 numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.