BLOG

Almanya Turistik Çalışan Vizesi Nedir? Nasıl Alınır?

A -A +
Almanya Turistik Çalışan Vizesi Nedir? Nasıl Alınır?

Şayet bir çalışansanız ve Almanya’ya gidecekseniz bunun için özel bir vize başvurusunda bulunmanız gerekecektir. Almanya’nın diplomatik prosedürleri bu süre zarfında sizin “Turistik Çalışan Vizesi” almanızı zorunlu kılmaktadır. Bu seçenek sayesinde çalışanlar Almanya vizesini kolaylıkla alabilirler.

Almanya Turistik Çalışan Vizesi Almanın İncelikleri Nelerdir?

Eğer ki bir özel şirkette iş sahibiyseniz ve Almanya’ya gitmeyi planlıyorsanız vize başvurusunda bulunabilmek adına belli başlı evraklara sahip olmanız şarttır. Bu evrakları eksiksiz ve kusursuz bir şekilde hazırlamanız vize başvurunuzun olumlu sonuçlanmasını sağlayacak en önemli etkenlerin başında gelir. Almanya vizesi alırken turistik çalışan vizesi ile ilgili belgelerinizi yanlış sunduğunuz takdirde vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanması çok yüksektir.

Almanya Schengen Vizesi Protokolleri Nelerdir?

2014 yılında uygulamaya konulan süreç dolayısıyla Almanya’ya gitmek için Schengen vizesine ilk defa başvuru yapanların parmak izi vermesi gerekmektedir. Bu süre zarfında profesyonel yardım aldığınız bir vize  danışmanı size eşlik edecektir. Vize başvurunuzda vereceğiniz parmak izi beş yıl boyunca geçerli olacaktır. Bundan dolayı da sonraki vize başvurularınızı doğrudan profesyonel bir ekip aracılığıyla sonuçlandırabilir ve vakit kaybetmeden vizenizi edinebilirsiniz.

Almanya Turistik Çalışan Vizesi İçin Gerekenler

Bir özel sektör çalışanı olarak Almanya’ya yapacağınız ziyaret için hazırlayacağınız evraklar şunlardır:

  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği,
  • Şahsi banka dökümü,
  • Son dört aylık maaş bordrosu,
  • Çalıştığınız işyerinin ticaret gazetesi kaydı,
  • Çalıştığınız işyerinin oda sicil kaydı,
  • Vergi levhası
  • Dilekçe.

 

Schengen ülkelerinin bir çoğu benzer belgeleri sizden talep etmektedir ancak önemli ayrıntılar farklılık gösterebilirler. Bundan dolayı da talep edilen belgeler yanlış bir kategori altında veya hatalı hazırlandığında vize başvurunuz reddedilebilir. Konsoloslukların ve bu alanda deneyimi olan sayısız kişinin önerisi ise böyle bir durumun önüne geçmek adına, profesyonel yardım almanız gerektiğidir.

Almanya Turistik Çalışan Vizesi Ne Kadar Sürede Çıkar?

Almanya turistik çalışan vizesinin çıkış süresi genel olarak Almanya’da ne kadar kalacağınızla paraleldir. Ancak Almanya turistik çalışan vizesinin özel durumu dolayısıyla başvurular genel olarak 15 ila 30 iş günü arasında cevap vermektedir. Daha önceden bir Schengen ülkesi vizesi almışsanız bu süreç daha da kısalmaktadır. Ayrıca herhangi bir Alman vizesini almışsanız da vizeyi kısa sürede alabilirsiniz.

Almanya Turistik Çalışan Vizesi ve Profesyonel Yardım

Vize başvurunuz süresince profesyonel bir ekipten yardım almanın bu süreci hızlı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacağı bir gerçektir. Başvurunuzun onaylanması sonucunda aldığınız her vizenin gelecekteki başvurularınız için bir referans göreceğini de bilmeniz gerekmektedir.

Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri’nin İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan ofislerini ziyaret ederek, her türlü vize alım sürecinizi maddi-manev bir kayıp yaşamadan alabilir ve vize alım sürecinin sıkıcı ve sizi yoran prosedürlerinden muaf olabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.