BLOG

Almanya Vize Başvurusu Nereden Yapılır?

A -A +
Almanya Vize Başvurusu Nereden Yapılır?

Almanya’da bulunan yoğun Türk nüfusu göz önüne alındığında, Almanya Schengen vizesi akrabalarını ziyaret etmek isteyen ve ticari şirket ziyaretlerinde bulunan firmalardan yüksek talep görmektedir. Almanya Schengen vize başvurusu süreci, çalışma durumunuza göre evraklarınızı hazırlayıp bize ilettiğinizde başlamaktadır. İlk olarak evraklarınızın kontrolü yapılmakta, sonrasında seyahat tarihlerinize uygun olarak randevunuz alınmaktadır. İlk kez vize alıyorsanız parmak izi vermeniz gerekecektir. Parmak izi için geleceğiniz randevu gününde profesyonel ekibimizden bir kişi işlemlerinizin sorunsuz tamamlanması için yardımcı olmaktadır.

Almanya vize başvurusu yapacağımız ve parmak izi vereceğiniz yer; konsolosluğun yetkilendirdiği vize başvuru merkezidir. Vize başvuru merkezindeki işlemleriniz size eşlik eden çalışanımız ile birlikte yapılmaktadır. Parmak iziniz alındıktan sonra işlemleriniz tamamlanmış olacaktır. Parmak izi işlemlerinizden sonra da pasaportunuzun takibi yine aynı titizlikte yapılarak, vizeniz sonuçlandığında pasaportunuz adresinize gönderilmektedir.

Almanya Schengen vizesi için verdiğiniz parmak izi 5 yıl boyunca geçerli olmaktadır. Sonrasında yapacağınız tüm Schengen vize başvurularınız yetkili firmamız tarafından hızlı ve dikkatli bir şekilde yapılabilmektedir. Siz de işlemlerinizin hızlı bir şekilde sorun yaşamadan tamamlanmasını istiyorsanız, müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek aklınızdaki sorulara yanıt bulabilir, işlemlerinizi vakit kaybetmeden başlatabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.