BLOG

Almanya Vize Müracaat Formu

A -A +
Almanya Vize Müracaat Formu

Almanya vizesi; turistik, aile ziyareti ve ticari seyahat gibi amaçlarla yüksek talep gören bir vizedir. Almanya’ya yapacağınız seyahat için vize alırken ilk olarak çalışma durumunuza göre bazı evraklar hazırlamanız gerekecektir. Evraklarınızı eksiksiz bir şekilde hazırlamak ve seyahat amacınızı doğru şekilde belirtmek, vizenizin olumlu sonuçlanmasında etkilidir. Vize başvurusu yaparken hazırladığınız çalışma evrakları haricinde vize talep dilekçesi, başvuru formu, seyahat sağlık sigortası, uçak ve otel rezervasyonunuz tarafımızca hazırlanmaktadır.

Almanya vize başvurusu yaparken vize müracaat formunun eksiksiz doldurulması, herhangi bir durumda konsolosluğun ek evrak talep etmek veya soru sormak için aradığı durumlarda size ulaşılabilmesi için önemlidir. Bunun dışında bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olması dosyanız incelenirken tutarsızlık olmaması açısından da dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Evraklarınız vize başvurunuz için eksiksiz olduğunda randevunuz alınmaktadır. İlk kez vize alıyorsanız parmak izi vermeye gelmeniz gerekmektedir. Parmak izi verdikten sonra işlemleriniz tamamlanmaktadır. İşlemleriniz tamamlandığında vize ekibimiz pasaportunuzun takibini yaparak, vizeniz sonuçlandığında pasaportunuzu istediğiniz adrese göndermektedir.

İlk verdiğiniz parmak iziniz 5 yıl boyunca geçerli olmaktadır. Sonrasında yapmak istediğiniz tüm başvurular evraklarınızı getirdiğinizde yetkili firmamız tarafından yapılmaktadır. Almanya vize başvurunuz için ayrıntılı bilgileri dilerseniz müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.