BLOG

Almanya Vize Takip İşlemleri

A -A +
Almanya Vize Takip İşlemleri

Almanya’ya seyahat edecek olan umumi pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ve 90 günden uzun süreli konaklamalı seyahat edecek olan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başvurması gereken Almanya Schengen Vizesi için karmaşık prosedürler mevcuttur. Sık sık değişen bu prosedürlere 2014 yılında eklenen; ilk kez Schengen vizesine başvuracak kişilerin parmak izi ibraz etmesi gerekliliği gibi prosedürlerin hepsine hâkim olmak biraz zor olabilir. 

Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı’nda çalışan, uzun yıllardır kendi alanında deneyim kazanmış profesyonel danışmanlarımız vize başvurularınızda hazırlamanız gereken evrakları, nasıl hazırlayacağınızı aktaracak, doğru kategori ve doğru evrakları eksiksiz bir şekilde hazırladığınızdan emin olarak süreç boyunca her adımınızda yanınızda olacak, süreci sizin adınıza yürütüp takibini yapacaktır. 

Bireysel başvuru yapmış olan kişiler ise başvurularını iDATA programı üzerinden takip edebilirler. Başvuru sırasında verilen teslim fişindeki barkod ve pasaport numaranız ile başvuru takibinizi iDATA sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Ancak vize başvurunuzun sonucu yalnızca pasaportunuzu teslim alırken öğrenebileceğinizi aklınızda bulundurun. Ne iDATA ne de başka hiçbir sistem başvurunuzun sonucuyla ilgili bir bilgi ve yetkiye sahip değildir. Dolayısıyla vize takibi konusunda en önemli nokta başvurunuzun doğru ve eksiksiz yapılmasıdır.

26 Avrupa ülkesinde serbest dolaşım hakkı sağlayan Schengen Vizesine yapacağınız başvuru oldukça detaylı incelemelerden geçmektedir. Mesleğinizin ve seyahat amacınıza göre değişiklik gösteren evrak ve prosedürler bulunduğundan, herhangi bir eksik veya yanlış evrak nedeniyle zarara uğramamak, maddi, manevi ve zaman kaybı yaşamamak adına profesyonel bir destek almak için İzmir, Ankara veya İstanbul’da bulunan ofislerimize gelebilirsiniz. Sorunsuz Almanya vizesi almak için bizimle iletişime geçin. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.