BLOG

Almanya Vize Ücretleri Ne Kadar?

A -A +
Almanya Vize Ücretleri Ne Kadar?

Görkemli tarihi, kendine has kültürü, Almanca'nın ev sahibi ülkesi Almanya; bugün bir çok kişinin yaşamak, eğitim almak, turistik amaçlı ziyaret etmek istediği ülkelerin başında gelmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan ülke aynı zamanda Schengen bölgesine dahildir. Bir Almanya vizesi ile Avrupa'da bulunan 26 ülkeyi serbest bir şekilde ziyaret edebilirsiniz. Bu yüzden fazlasıyla özel bir belgedir demek yanlış olmayacaktır. Almanya vize ücreti konusuna geçmeden önce, vize süreci hakkında detaylı bilgi vermekte fayda var.

Çok Girişli Almanya Schengen Vizesi Hakkında

Almanya seyahatiniz için aldığınız Schengen vizesi dahil olduğu ülkeler arasında seyahat serbestliği sağlar. Bu demektir ki vize süreniz içerisinde Avrupa’nın pek çok ülkesine ayrıca vize almadan gidebilirsiniz. Peki hangi ülkeler bu seyahat serbestliğine dahildir? Fransa, Belçika, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Finlandiya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovenya, Slovakya, İspanya, İsveç ve İsviçre Schengen bölgesine dahil olan ülkelerdir. Almanya girişli Schengen vizesi aldığınızda seyahatinize ilk önce Almanya’dan başlamanız gerekmektedir. Schengen vizesi çoklu giriş aldığınızda ise Almanya’ya giriş yapıp dilediğiniz Schengen ülkesine seyahat etmenin yanı sıra Schengen bölgesine de giriş çıkış yapabilirsiniz.

Almanya Vize Türleri Hakkında

Almanya'ya pek çok vize türü ile gitmeniz mümkündür. Bu vize türlerini sayacak olursak; Aile birleşimi vizesi, eğitim vizesi, çalışma vizesi, turistik akraba ve arkadaş ziyareti vizesi, şoför vizesi, ticari vize, transit vize, turistik çalışan vize, turistik çalışmayan & işsiz) vizesi, turistik çiftçi vizesi, turistik emekli vizesi, turistik işveren vizesi, turistik kamu çalışanı vizesi, turistik öğrenci vizesidir. Seyahat amacınıza ve mali durumunuza göre değişen bu vize türlerinin belgeleri farklılık göstermektedir. Bu konuda geniş bilgi için uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

Almanya Vize Ücretleri

Vize ücretleri her sene değişkenlik gösterebilmektedir. Bu konuda çıkan haberleri düzenli olarak takip etmek çok önemlidir. 2020 yılı ile birlikte Almanya vize ücretleri ve masraflarında bir miktar artış olmuştur. Schengen kategorisinde olan Almanya vizesi ücreti ve masrafı 180 ila 185 € arasında değişkenlik göstermektedir. Bununla birlikte, Almanya vize başvurunuzu tam yetkili profesyonel vize danışmanlık firmamız aracılığıyla gerçekleştirmeye karar verirseniz, zamandan ve hatta maddiyattan tasarruf edebilirsiniz.

Uzman vize danışmanlarımız ile görüşmek için bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.