BLOG

Almanya'da Fuar Organizasyonuna Katılmak İçin Yapılması Gerekenler

A -A +
Almanya'da Fuar Organizasyonuna Katılmak İçin Yapılması Gerekenler

Avrupa'nın güçlü ülkelerinden biri olan Almanya, dünyanın da en önemli sanayi devlerinden biridir. Seyahat etmek, gezip görmek, eğitim almak kadar pek çok kişinin yaşayıp çalışmak istediği bir ülke olan Almanya, AB'nin kurucu ülkelerindendir. Bu derece önemli bir diplomatik duruma ön ayak olduğu için de son derece güçlü bir alt yapısı vardır. Ülke, Türk vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke olduğu ve Schengen bölgesinde bulunduğu için, buraya gitmeden önce Almanya Schengen vizesi almanız gerekmektedir. Yine aynı şekilde eğer bir fuara gitmeniz gerekiyorsa buna göre bir vize başvurusunda bulunmanız gerekecektir. Almanya'da fuar organizasyonuna katılmak için yapılması gerekenleri bu yazımızda sizin için bir araya getirdik.

Almanya'da Fuara Katılmak

Dünya sanayi devi olmasından dolayı Almanya, uluslararası arenada büyük bir söz sahibidir diyebiliriz. Dolayısıyla iş için çok fazla tercih edilen ülkelerin başında gelir. Eğer ülkeye ticari amaçla ve iş için seyahat etmeyi planlıyorsanız Almanya ticari vizesine başvurmanız gerekmektedir. Fakat bundan önce, seyahatinizin Almanya Konsolosluğu tarafından ticari vize kapsamında değerlendirilebilmesi için bazı şartları taşımanız lazımdır. Bunların şartlardan en önemlisi, başvuru sahibinin mesleğiyle ilgili bir fuara katılacak olması veya davetiye üzerine Almanya’daki bir firma ile görüşmeye gidiyor olmasıdır.

Fuara katılacak olan başvuru sahipleri, Almanya ticari vizesi ile ülkeye giriş yapabilirler. Buradan ticari vize alabilmek için hazırlamanız gereken bazı evraklar vardır. Örnek verecek olursak ticari vize başvurularında, davet eden Alman firmanın davetiyesi antetli kâğıda yazılmış olmalıdır. Ayrıca davetiye imzalı ve kaşeli olmalıdır. Bu davetiye e-posta yoluyla da iletilebilir. Fuar için vize başvurusu yapanların fuar biletlerini göstermeleri, başvuru sırasında avantaj sağlayacaktır. Evraklarınızı eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlamanız vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması  açısından önemlidir. Almanya’ya vize başvurusu yaparken tercih edeceğiniz vize türü ile ilgili belgelerinizi doğru şekilde sunmadığınız takdirde başvurunuz olumsuz sonuçlanacaktır.

Almanya'ya gitmek ve Almanya vizesi hakkında daha detaylı bilgi almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyarete ederek alanında uzman eğitim danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.