BLOG

Almanya’da Turist Vizesi ile Çalışmak Mümkün Mü?

A -A +
Almanya’da Turist Vizesi ile Çalışmak Mümkün Mü?

Resmi adıyla Almanya Federal Cumhuriyeti, Türkiye ile en yakın siyasi, sosyal ve ekonomik ilişkilere sahip ülkelerden biridir. 70’li yıllarda Almanya’nın yürüttüğü göç politikası ile Türkiye’den çok sayıda insan Almanya’ya çalışmaya gitmiş ve oraya yerleşmiştir. 

Türk nüfusunun Almanya’daki en kalabalık azınlık olması, iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmiş ve sağlamlaştırmıştır. Bugün Almanya’ya çok sayıda Türk vatandaşı turistik, ticari, aile ziyareti gibi çeşitli amaçlarla seyahat etmektedir.

Almanya, Avrupa Birliği ve Schengen Anlaşması’nın kurucu üyelerinden biridir. Dolayısıyla Almanya’ya seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından Umumi (Bordo) pasaport sahiplerine vize uygulamaktadır. Özel pasaport sahipleri (Yeşil, Gri, Siyah) ise uzun süreli konaklamalarında vizeye tabi tutulurlar. Schengen vizesi, Avrupa’da 26 ülkeyi kapsayan bir vize türü olup başvuruları oldukça titizlikle incelenmektedir.

Aile ziyareti, turistik, ticari, eğitim gibi çeşitli kategorilere sahip olan Schengen vizesine başvuru yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta amacınıza uygun olan kategoriden doğru evraklarla başvuru yapmaktır. Aksi halde başvurunuzun onaylanma ihtimali yüksek oranla düşmektedir. 

Eğer turist vizesi ile Almanya’da çalışırsanız, bunu yasa dışı olarak yapmış olursunuz ve yakalandığınızda sınır dışı edilmenizin yanı sıra sicilinize işlenerek bir kez daha vize almanızın önüne ciddi bir engel koyarsınız. 

Bunun yerine çalışma izni almayı deneyebilirsiniz. Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı olarak uzun yıllardır müşterilerimize seyahat amaçlarına uygun vize almada yüksek başarı oranına sahibiz. Siz de profesyonel desteğimizi alarak Almanya’da çalışma izni alabilirsiniz. Böylece yakalanma korkusu veya riski olmadan Almanya’da çalışabilir ve yaşayabilirsiniz. 

Almanya Schengen vizesi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru işlemlerinizi başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yan taraftaki Online Randevu Formu, Canlı Destek hattımız ve telefon numaralarımız üzerinden bilgi ve randevu alabilirsiniz. Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımız ile yüz yüze görüşerek de bilgi alabilirsiniz. Prosedürler içinde boğulmadan, danışmanlarımızın yardımı ile sorunsuz Almanya vizenizi en kısa sürede alabilmek için bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçin.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.