BLOG

Almanya’ya Arkadaş Ziyareti İçin Ne Yapmak Lazım

A -A +
Almanya’ya Arkadaş Ziyareti İçin Ne Yapmak Lazım

Almanya, geçmişte Türkiye’den yoğun göç alması nedeniyle Türk nüfusunun yoğun olduğu bir ülkedir. Bu nedenle ülkemizden birçok kişi Almanya’da bulunan arkadaşlarını ve akrabalarını ziyaret etmek için vize başvurusunda bulunmaktadır. Almanya’ya arkadaş ziyaretinde bulunabilmek için önce orada bulunan yakınınızdan belediye onaylı, sizin bilgilerinizin ve davet gönderen kişinin bilgilerinin bulunduğu davetiye mektubunun aslının elinize ulaşması gerekmektedir. Davetiyeniz geldikten sonra, davetiyeniz ve çalışma durumunuza göre hazırlamanız gereken evrakları bizlere teslim ettiğiniz takdirde işlemleriniz hemen başlatılmaktadır.

İlk olarak evraklarınız kontrol edilmektedir. Evraklarınız tamsa seyahat tarihinize uygun olarak randevu alınmaktadır. Daha öncesinde parmak izi vermediyseniz, parmak izi vermek için randevu günü şahsen gelmeniz gerekmektedir. Randevu gününde profesyonel ekibimizden bir kişi işlemlerinizin sorunsuz tamamlanması için size eşlik edecektir. Parmak izi verdikten sonra işlemleriniz tamamlanmaktadır. Vizeniz sonuçlanana kadar firmamız pasaportunuzun takibini aynı titizlikle yapacak, pasaportunuzu teslim alınca size iletecektir.

Özetlersek, Almanya arkadaş ziyareti için dikkat etmeniz gereken en önemli nokta adınıza gelecek davetiyedir. Davet gelmeden turistik seyahatte bulunabilirsiniz. Ancak orada arkadaşınızı ziyaret edecekseniz, bu amaçla gideceğinizi belirtmek doğru beyanda bulunacağınız için iyi bir tercih olacaktır. Yaptığınız vize başvurusunun olumlu sonuçlanması bir sonraki başvurunuzda size referans olacaktır. Başvurunuzu yaparken profesyonel ekibimiz ile çalışmak isterseniz, müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.