BLOG

Almanya'ya Giriş Yapabilmeniz İçin Bir Çok Yol Var

A -A +
Almanya'ya Giriş Yapabilmeniz İçin Bir Çok Yol Var

İhtişamlı mimarisi, görkemli sokakları, meşhur kafeleri ve mimari yapıları ile Almanya, AB'nin kurucu ülkelerinden biridir. Özellikle Türkiye ile olan yakın ilişkilerinden dolayı, bir çok vatandaşımız Almanya'ya sadece seyahat etmeye değil, yaşamak ve çalışmak için gitmeyi de istemektedirler. Vize konusunda sıkı prosedürlere sahip Almanya'ya giriş yapabilmeniz için bir çok yol var.

Modern Şehir Hayatı Ve Güçlü Ekonomi

Tarihi yapıları, kültürel dokusu, modern şehir hayatı  ile eşsiz ve kusursuz bir yer olan Almanya, kıtanın en güçlü ekonomiye sahip ülkesidir.  Dolayısıyla yaşamak için en cazip ülkelerden biri olan Almanya, dünyanın pek çok yerinden kişiyi de kendisine çekmektedir. Kültürel ve tarihi anlamda dünyanın en önemli kentlerinden biri olan başkent  Berlin, bugün milyonlarca turistin akın ettiği değerli bir yerdir. Özellikle sosyal bir ülke olması ile ün salmış bu güçlü ülke, kendi vatandaşlarına uyguladığı imkanlar sayesinde bugün dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olmayı başarmıştır.

Almanya Aile Birleşimi Vizesi İle Almanya'ya Gitmek

Kısaca evlilik vizesi de diyebileceğimiz aile birleşimi vizesi, Alman vatandaşıyla yurtdışında evlilik yapan Türk vatandaşlarının başvurabileceği özel bir vize türüdür. Almanya'da yaşayan bir Alman vatandaşıyla evlilik yapanlar ve Almanya’da evlilik yapacak kişiler bu başvuru için hak kazanabilmektedir. Son derece önemli detayları içinde barındıran vize türünde klasik evrakların yanında sizden istenen ekstra evraklar olacaktır. Hayati derecede önem taşıyan aile birleşimi vizesinin evrakları eksiksiz ve tam doldurulmalıdır.

Almanya Turistik Çiftçi Vizesi İle Almanya'ya Gitmek

Almanya turistik çiftçi vizesi almanız için meslek grubu olarak çiftçil statüsünde olmanız gerekmektedir. Burada önemli bir nokta vardır. Çiftçilik ile uğraşan kişiler, diğer sigortalı çalışan meslek gruplarından ve iş yeri sahiplerinden iki temel noktada ayrılır. Vergi levhasıyla faaliyet göstermeyen çiftçilerin ise pek çoğu tarım sigortasına bağlıdır.

Almanya Turistik İşveren Vizesi İle Almanya’ya Gitmek

Bir iş yeri sahibisiniz ancak aynı zamanda Almanya’ya ticari nedenlerin dışında turistik amaçlarla seyahat etmeyi planlayan bir işverensiniz. Bu durumda Almanya turistik işveren vizesine başvurmanız gerekmektedir. Vize başvurunuz sırasında sizden istenen klasik belgelerin dışında, işveren olduğunuzu belirten bazı evrakların bulunması gerekmektedir.

Almanya'ya daha pek çok açıdan gidebilmek mümkün. Eğer Almanya vizesi almak istiyorsanız mutlaka bir profesyonel yardım almanız sizin için son derece önemlidir. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek Almanya'ya sorunsuz bir şekilde gidebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.