BLOG

Almanya'ya Gitmek Sanıldığı Kadar Zor mu?

A -A +
Almanya'ya Gitmek Sanıldığı Kadar Zor mu?

Dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Almanya, gerek siyasi yapısı ve gerek ekonomik gücü ile her yönden prestijli bir ülkedir. Avrupa Birliği’nin  kurucu ortaklarından olan bu saygın ülke; diplomatik geleneği sayesinde de büyük yapılanmalara sahne olmuştur. Bu sebeplerden dolayı dünyanın dört bir yanından insan, Almanya’yı ziyaret etmek istemektedir. Ülkemize vize uyguladığından dolayı, burayı herhangi bir sebeple ziyaret etmek isteyen kişiler seyahatlerinden önce Almanya vizesine başvuru yapmaları gerekmektedir. Peki Almanya'ya gitmek sanıldığı kadar zor bir süreç mi?

Almanya Ve Schengen Vizesi Prosedürleri

Her ne kadar yakın ilişki içerisinde olsalar da Almanya, Türkiye’ye diğer birçok Avrupa ülkesi gibi vize uygulamaktadır. Almanya’ya seyahat edecek olan umumi pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Schengen vizesine başvurmalıdırlar. 90 günden uzun süre konaklayacak olan hizmet, diplomatik ve hususi pasaport sahipleri de yine Almanya Schengen vizesine başvurmalıdırlar. Schengen vizesi ise Avrupa’daki 26 ülke arasında serbest dolaşım hakkı sağlayan oldukça kapsamlı ve işlevsel bir vizedir. Bu ülkeler; Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre’dir.

Bir Schengen ülkesi olan Almanya’ya gidişi kolaylaştıran en önemli unsurlardan birisi de doğal olarak daha önce bir Schengen vizesine sahip olmanızdır. Eğer böyle bir vizeye sahipseniz vize prosedürü sizin için çok daha kolay ve hızlı ilerleyecektir. Bu durum dışında daha önce bir Almanya vizesi alma şansına erişmişseniz de vize süreciniz doğal olarak çok hızlı ilerleyecektir.

Profesyonel Çözümler İle Almanya Vizenizi Çok Daha Kolay Bir Şekilde Alabilirsiniz

Bir çok titiz detayı bulunan Almanya vizesini en rahat şekilde bir profesyonel vize danışmanlık şirketi ile alabilirsiniz. Gerekli materyalleri ve sizden istenen belgeleri doğru bir şekilde sunduğunuz taktirde, vizenizi rahatlıkla elde edebilirsiniz. Ülkemizden özellikle dil eğitimi, turistik ve iş amacı ile gidilen Almanya'ya gitmek aslında sanıldığı kadar zor değildir. Uzman ekibimizden alacağınız profesyonel yardım sayesinde vize evraklarınız eksiksiz ve kusursuz bir şekilde hazırlanacaktır. Bununla birlikte şayet ilk defa vize alıyorsanız saha ekibimizden bir iş arkadaşımız size eşlik ederek bu süreci daha iyi tanımanızı sağlayacaktır. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, alanında uzman vize danışmalarımız ile Almanya vizenizi olumlu bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.