BLOG

Almanya'ya Nasıl Gideceğinizi Düşünüyorsanız Çözümü Var: Re-Vize

A -A +
Almanya'ya Nasıl Gideceğinizi Düşünüyorsanız Çözümü Var: Re-Vize

Avrupa'nın en güçlü ülkelerinden biri olan Almanya, bugün pek çok kişi tarafından ziyaret edilmek ve yaşamak istenen ülkelerin başında gelmektedir. Hem sosyal devlet oluşu, hem büyük bir ekonomik gücü bünyesinde barındırması, hem de köklü tarihi ile Almanya, adeta fırsatlar ülkesidir diyebiliriz. Almanya'ya gitmek her ne kadar zor bir süreç gibi gözüküyor olsa da, yıllardır sürdürdüğümüz profesyonel vize işlemlerimiz ile sizlerin yanınızdayız.

Bugün Almanya'ya pek çok açıdan gitmek mümkündür. Ülke, pek çok vize türüne ev sahipliği yaptığı için, seyahat türünüze ve gidiş amacınıza göre alacağınız vizeler de değişkenlik göstermektedir. Örneğin dil ya da üniversite eğitimi almak için gidiyorsanız, öğrenci vizesine başvurmanız gerekmektedir. Ya da eğer bir iş ziyareti için gitmeniz gerekiyorsa, Almanya ticari vizesi ile ülkeye giriş yapabilirsiniz.

Almanya Vize Çeşitleri Hakkında Bilgiler

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, ülkeye pek çok açıdan gidebilmeniz olanaklıdır. Vize türlerini sayacak olursak; Aile birleşimi vizesi, eğitim vizesi, çalışma vizesi, turistik akraba ve arkadaş ziyareti vizesi, şoför vizesi, ticari vize, transit vize, turistik çalışan vize, turistik çalışmayan & işsiz) vizesi, turistik çiftçi vizesi, turistik emekli vizesi, turistik işveren vizesi, turistik kamu çalışanı vizesi, turistik öğrenci vizesidir. Bu vize türleri sıkı prosedürler barındırmaktadır. Ancak profesyonel ekibimizle alacağınız herhangi bir vize türü ile rahat ve kolay bir şekilde ülkeye girebilirsiniz.

Schengen Vizesi Ve Almanya

Almanya, bir Schengen ülkesi olduğu için, ülke için alacağınız herhangi bir vize türü ile tam 26 ülkeye rahat bir şekilde giriş yapıp seyahat edebilirsiniz. Şunu da belirtmemiz gerekir ki, Almanya'ya alacağınız bir vize başvurusundan önce Schengen vizesi başvurusu yapmanız gerekmektedir. Konsolosluğun sizden istediği evrakların eksiksiz ve tam sunulması, sürecinizi olumlu yönde etkileyecektir. Diğer türlü vize reddi ile karşılaşmanız söz konusudur.

Re-vize Ayrıcalığı İle Almanya'ya Rahat Ve Kolay Bir Şekilde Gidin

Bugün artık tüm konsolosluklar, vize işlemlerinde profesyonel bir desteğin önemini vurgulamaktadırlar. Yapacağınız en ufak bir hata ile süreciniz olumsuz etkilenebilir. Evraklar tam ve doğru bir şekilde sunulmuş olsa dahi vizeniz red cevabı alabilir. Dolayısıyla sizin adınıza yürütülecek bir vize süreci, vize işlemlerinizin sıkıcı ve dikkat gerektiren tüm detaylarından sizi alıkoyacak ve Almanya vizenizin kısa sürede olumlu sonuçlanmasına olanak sağlayacaktır. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.