BLOG

Amerika Turistik Çalışan Vizesi Süreci

A -A +
Amerika Turistik Çalışan Vizesi Süreci

Pek çoğumuz, Amerikan rüyasını yerinde yaşamak için Amerika'ya gitme hayalleri kurar. Öğrenci olarak, kamu çalışanı olarak ya da sadece bir gezgin olarak bu hayalleri gerçekleştirmek için Amerika'ya gitmek isteriz. Özellike kamu çalışanlarının alması gereken bir vize türü olan Amerika turistik çalışan vizesi süreci, bazı ince detayları da bünyesinde barındırır.

Bünyesinde pek çok fırsatı barındıran bu devasa ülke, son derece kalabalık bir ülkedir. Hem gezginlerin, hem öğrencilerin hem de iş fırsatı yakalamak isteyen pek çok kişinin gitmek ve görke istediği yerlerden biri olan ülkenin nüfusu  325 milyondur. ABD,  Çin ve Hindistan’ın ardından gelerek dünyanın en kalabalık ülkesidir.

Amerika Vize Türleri Nelerdir?

Elbette her ülkenin kendine has vize türü ya da vize uygulaması olabilir. Pek çok sebepten dolayı da bu ülkeye ziyaret etmeyi istiyor olabiliriz. Bunlar için farklı vizeler ve prosedürler uygulanmaktadır. Amerika vize türlerini sıralayacak olursak bunlar:

ABD Turistik (Çiftçi) Vize

ABD Turistik (Kamu Çalışanı) Vize

Amerika Aile Birleşimi Vizesi

Amerika Akraba ve Arkadaş Ziyareti Vizesi

Amerika Çalışma Vizesi

Amerika Çalışmayan & İşsiz Vizesi

Amerika Eğitim Vizesi

Amerika Ticari Vize

Amerika Transit Vizesi

Amerika Turistik (Çalışan) Vizesi

Amerika Turistik (Emekli) Vizesi

Amerika Turistik (İşveren) Vizesi

Amerika Turistik (Öğrenci) Vizesi'dir.

ABD Turistik Çalışan Vize Başvurusu Yaparken Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

ABD vizesi başvurularında en önemli nokta, ABD Konsolosluğu tarafından istenen belgeleri eksiksiz ve doğru bir şekilde teslim etme gerekliliğidir. Evraklarınız tamamlandıktan sonra, başvuru formunun doldurulması ve vize ücretinin yatırılması gerekmektedir. Ayrıca ABD vize süreçlerinden bir mülakattan geçmeniz gerektiği için bu sürece de iyi hazırlanmanız sizin için oldukça olumlu olacaktır. Konsolosluk verdiğiniz bilgilerin doğruluğuna ve seyahatinizden sonra ülkenize geri döneceğinize ikna olmalıdır. Aksi takdirde vizenizin reddi söz konusudur.

Amerika turistik çalışan vize sürecinde hazırlamanız gereken evraklar bulunmaktadır. Vize sürecinde hazırlayacağınız standart evraklarınızın yanında hazırlamanız gereken evraklar şu şekildedir:

Maaş bordrosu,

İzin ve görevlendirme yazısı  ve

Barkodlu SGK hizmet dökümü.

Bu belgeleri eksiksiz ve tam verdiğiniz sürece, en önemli kısmı atlatmış sayılırsınız. Yine de tüm bunları uyguladıktan sonra vize reddi yemeniz söz konusu olabilir. Maddi ve manevi herhangi bir kayıp yaşamamak adına profesyonel bir yardım alabilirsiniz. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, alanında uzman vize danışmanlarımızla görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.