BLOG

Amerika Vize Ücreti Nereye Yatırılıyor?

A -A +
Amerika Vize Ücreti Nereye Yatırılıyor?
Amerika vize başvurusu dikkatli yürütülmesi gereken bir süreçtir. Online sistem üzerinden doldurulan başvuru formunda (tamamen İngilizce hazırlanır) eksik ve hatalı bilgiler sunulması vize başvurusunu olumsuz etkilemektedir. Amerika vize başvurunuzu başlatmak için önce gereken evrakları çalışma durumunuza göre hazırlayıp bize iletmeniz gerekmektedir. Sonrasında online sistem üzerinden başvuru formunuz eksiksiz şekilde doldurulur. Başvuru formunun tamamlanmasının ardından vize ücreti ödemesi yapılarak, randevunuz planlanır.
 
Amerika vize başvuru ücreti online sistem üzerinden kredi kartı ile ya da Amerika Konsolosluğu’nun belirlediği banka hesabına nakit olarak da yatırılabilmektedir. Amerika vize başvurusunda yetkili firma olarak bizimle çalıştığınız takdirde online formunuzun doldurulması, vize ücretinin ödenmesi, randevu planlaması ve dosyanızın hazırlanması gibi işlemler tarafımızca yapılmaktadır. Amerika vize başvurusu için her zaman İstanbul veya Ankara’da bulunan konsolosluğa görüşmeye gitmeniz gerekecektir. Görüşme sırasında hazırladığımız dosyayı da yanınızda götürmeniz faydalı olacaktır, zira görevliler evraklarınızı görmek isteyebilir. Vize başvurunuz onaylandığı takdirde pasaportunuz alınmakta, 3 ile 7 iş günü içinde vizeniz basılarak size geri gönderilmektedir.
 
Amerika vize başvurunuz onaylandığında size 10 yıllık vize verilmekte ancak ülkede kalabileceğiniz süreyi gümrük polisi belirlemektedir. Amerika vize başvurusunun karmaşık prosedürlerinde bizden profesyonel destek almak isterseniz müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz Ankara, İzmir ve İstanbul’da bulunan ofislerimizi de ziyaret ederek danışmanlarımızla yüz yüze görüşebilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.