BLOG

Amerika Vize Ücretleri Ne Kadar?

A -A +
Amerika Vize Ücretleri Ne Kadar?

Dünyanın en büyük ekonomik devleri arasında yer alan Amerika, bugün bir çok kişi tarafından ziyaret edilen bir ülkedir. Zor vize veren ülkeler arasında bulunan ABD, vize sürecinde bir çok titiz detayı da bünyesinde barındırmaktadır. Schengen vizesi ile ziyaret edemeyeceğiniz ülkeye bir çok vize türü ile gitmeniz mümkündür. Turistik vize, aile birleşimi vizesi, çalışma vizesi, eğitim vizesi bu vize türlerinden sadece bir kaçıdır. Peki Amerika vize ücreti 2020 yılı itibari ile ne kadar olmuştur?

ABD Vizesi Ve Detayları

ABD, pek çok ülkeye vize uygulamaktadır. Türkiye de bu ülkelerden biridir, yani Türkiye’den ABD’ye seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ABD’den vize almak zorundadır. Vize başvuruları güvenlik gerekçeleriyle özellikle son yıllarda yoğun prosedürlere tabi kılınmıştır. Amerika vizesi almak kolay olmasa da gerekli koşulları yerine getirdiğiniz takdirde vize başvurunuzun reddedilmesi için herhangi bir neden yoktur.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle dikkat etmeniz gereken konu, başvuru formunda da sizden talep edilecek olan belgelerin eksiksiz ve kusursuz teslim edilmesi durumudur. Ayrıca dikkat etmeniz gereken bir diğer konu sizden istenen fotoğraf olacaktır. Bu fotoğraf son 6 ayda çekilmiş olmalıdır. Özel bir boyut ve formatta çekilmesi gereken fotoğrafı randevu sırasında da yanınızda bulundurmanızda fayda var. Daha sonra DS-160 olarak adlandırılan Amerika Vizesi Başvuru Formu’nu doldurmanız gerekmektedir.

Amerika Vize Ücretleri

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ülkeye bir çok belge ile gitmeniz mümkündür. Dolayısıyla vize ücretleri de değişkenlik gösterecektir. Yine de özellikle turistik vize gibi vizelerin belli başlı bir ücreti bulunmaktadır. 2020 yılı Amerika vizesi harç ücretleri ve masraflarında bir miktar artış olmuştur. Masraflar ve ücretler 230 $ ila 250 $ arasında değişkenlik göstermektedir. Diğer vize türlerinin ücretleri ve başvuru detayları hakkında bilgi almak için uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

Başvuru işlemlerinizde profesyonel destek almak, prosedürleri doğru şekilde yerine getirdiğinizden ve doğru evrakları eksiksiz olarak toparladığınızdan emin olma avantajı sağlamaktadır. Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı gibi yetkilendirilmiş bir vize danışmanlık firması vize işlemlerinizin olumlu sonuçlanma ihtimalini maksimuma çıkarmaktadır. Uzman vize danışmanlarımız ile ABD vizeleri hakkında bilgi almak için online iletişim formunu doldurabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.