BLOG

Amerika Vizesi Başvuru Formu

A -A +
Amerika Vizesi Başvuru Formu

Dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olan Amerika; özellikle yaşamak için tercih edilen ülkelerin başında gelir. Bununla birlikte her yıl yüz binlerce ziyaretçiyi bünyesinde barındıran ABD, T.C vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerden biridir. Ülke, prosedürleri itibari ile zor vize veren yerlerden biri olsa da, profesyonel bir yardım ile Amerika vizenizi almanız oldukça kolaydır. Bu süreçte ise Amerika vizesi başvuru formunu eksiksiz ve tam doldurmanız son derece önemlidir. Aksi taktirde vizeniz reddedilebilir.

Başvuru Formu Ve Detayları

Amerika vize başvurusunun en önemli ayrıntısı başvuru formudur. Bu formu doldururken gereken özeni göstermelisiniz, zira açıklayamayacağınız veya sorulduğunda cevabını veremeyeceğiniz bilgiler girmek şüphesiz aleyhinize olacaktır. Formda sorulan sorulara açık ve net yanıtlar vermeli, her zaman tutarlı olmalısınız. Ancak cevabınızı veremeyeceğiniz bilgiler girmemelisiniz derken sizi eksik bilgi vermeye teşvik etmiyoruz. Eksik bilgi ve evraklarla yaptığınız başvurunun olumlu sonuçlanma ihtimali çok düşüktür.

ABD vize başvurunuz için firmamızın danışmanları ilk olarak çalışma durumunuza göre hazırladığınız gerekli evrakları inceleyerek, bilgileriniz doğrultusunda online sistem üzerinden başvuru formunuzu dolduracaktır. Bu form İngilizce doldurulur. Form tamamlandığında tercihinize bağlı olarak İstanbul veya Ankara için vize ücreti ödemesi yapılarak, randevunuz planlanmaktadır. Randevunuz için eksiksiz hazırladığımız dosyanızı mutlaka yanınızda götürmelisiniz. ABD Konsolosluğu görüşme sırasında her zaman evraklarınızı görmek istemese de yanınızda bulundurmanız yararınıza olacaktır.

Mülakat Ve Detayları

Mülakat konusu, vize başvurusu yapanların en çok kaygılandıkları konudur. “Ya yanlış bir şey söylersem?” veya “Ya kendimi ifade edemezsem?” gibi sorular pek çok vize adayının uykularını kaçırmaktadır. Ancak yapmanız gerekenleri yaptığınız takdirde gerilmenize hiç gerek kalmayacaktır. Örneğin, vize başvurunuzdaki belgeleri önceden dosyalayıp yanınıza alın ve kendinize bir kontrol listesi oluşturarak yanınızda bulunması gereken her şeyi aldığınızdan emin olun. Pek çok kişi mülakat günü heyecanı nedeniyle bazı belgeleri unuttuğu için ret almaktadır. Kıyafet konusuna gelince, temiz, düzgün ve bakımlı olmaya çalışın. Bırakacağınız izlenim önemli olacaktır.

Amerika, 10 yıllık vize vermektedir. Ancak ülkeye giriş yaptığınızda kalacağınız süreyi gümrük polisi belirler. Amerika vize başvurunuzu kolay ve hızlı bir şekilde yapmak isterseniz; müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. Bize online iletişim formundan ya da Whatsapp hattımızdan ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.