BLOG

Amerika'da Tatil Planınız mı Var Ertelemeyin: Amerika Turist Vizesi

A -A +
Amerika'da Tatil Planınız mı Var Ertelemeyin: Amerika Turist Vizesi

Dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerinden birisi olan Amerika Birleşik Devletleri turistik potansiyel açısından inanılmaz bir ülkedir. Bu potansiyeli iyi kullanan ABD, dünya üzerindeki en yüksek turist sirkülasyonlarından birisini yaratmıştır. Bunda elbette ülkenin pazarlama ve reklam konusundaki öncülüğünün de çok büyük bir payı mevcuttur. Çok kültürlü bir yapıya sahip olan Amerika hiç kimsenin yabancı olmadığı bir yapı taşır. New York, Hollywood ve Broadway gibi noktaların merkezi olan ülke dünyadaki hemen hemen herkesin ziyaret etmek istediği bir ülke olarak isim yapmıştır. Böylesine güçlü bir ülke olan Amerika'ya tatil planınız varsa ertelemeyin. Re-vize ailesi olarak Amerika vizesi alımında profesyonel desteğimiz ile yanınızdayız!

Ülkemizden  Amerika Birleşik Devletleri’ne turistik amaçlarla seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, pasaport türleri fark etmeksizin vize uygulamasına tabi tutulurlar. Amerika Birleşik Devletleri, başvuru evraklarındaki bilgilerin eksiksiz ve doğru olmasına çok dikkat eder ve başvuruları titizlikle inceler. Yeterli miktarda maddi varlığınız olması durumunda ve elbette evraklarınızda bir eksiklik/yanlışlık olmaması halinde vize alamama gibi bir durum ile kolay kolay karşılaşmazsınız.

ABD Turistik Çalışan Vize Başvuru Evrakları Nelerdir?

Amerika turistik çalışan vize sürecinde hazırlamanız gereken bazı evraklar bulunmaktadır. Vize sürecinde hazırlayacağınız standart evraklarınızın yanında hazırlamanız gereken evraklar şu şekildedir: Maaş bordrosu, izin ve görevlendirme yazısı  ve barkodlu SGK hizmet dökümü. Bu belgeleri eksiksiz ve tam verdiğiniz sürece, en önemli kısmı atlatmış sayılırsınız. Evraklarınız tamamlandıktan sonra, başvuru formunun doldurulması ve vize ücretinin yatırılması gerekmektedir. Ayrıca ABD vize süreçlerinden bir mülakattan geçmeniz gerektiği için bu sürece de iyi hazırlanmanız sizin için oldukça olumlu olacaktır. Konsolosluk verdiğiniz bilgilerin doğruluğuna ve seyahatinizden sonra ülkenize geri döneceğinize ikna olmalıdır. Aksi takdirde vizenizin reddi söz konusudur.

Başvuru Sırasında Dikkat Etmeniz Gereken Önemli Kriterler Nelerdir?

Amerika turistik vize başvurusunda dikkat edebileceğiniz belli başlı unsurlardan biri, pasaportunuzun güncel bilgilerinizi içermesi,  yıpranmamış olması ve 10 yıldan eski olmamasıdır. Bir diğeri ise DS-160 Vize Başvuru Formu olarak adlandırılan vize başvuru formunuzu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmanızdır. Ayrıca biyometrik fotoğrafınızın son 3 ay içinde çekilmiş olması gerekmektedir. Gireceğiniz mülakatlarda ise açık ve net bir dil ile seyahat amacınızı ve gidiş sebebinizi anlatmanızı önermekteyiz.

Tavsiye verebileceğimiz bir diğer nokta ise, vize alım süreçlerinde profesyonel bir destek almanız gerekliliğidir. Alacağınız profesyonel destek sizi vize alım süreçlerinin detaylı ve titiz süreçlerinden muaf tutarak vizenizin olumlu bir şekilde çıkmasını sağlayacaktır. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek Amerika vizesi hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.