BLOG

Amerikan Vizesi Nasıl Alınır?

A -A +
Amerikan Vizesi Nasıl Alınır?

Amerika vize başvuru süreci Schengen vizesiyle karşılaştırıldığında daha çok dikkat gerektiren bir süreçtir. Amerika vize başvurusu tamamen online sistem üzerinden yapılmaktadır. Online sistem üzerinden İngilizce olarak doldurulan başvuru formundaki bilgilerin doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi gerekmektedir. Profesyonel vize ekibimiz online başvuru formunun doldurulması, vize ücretinin ödenmesi, randevunuzun planlanması ve başvuru dosyanızın hazırlanması gibi işlemleri özenle yapmaktadır.

Amerika online başvuru formu bize ilettiğiniz evraklara göre doldurulmaktadır. Başvuru formu tamamlandığında vize ücreti ödemesi yapılarak, randevunuz tercih ettiğiniz konsolosluğa göre planlanır. Amerika vize başvurusu için İstanbul veya Ankara’da bulunan konsolosluğa birebir görüşmeye çağrılacaksınız. Görüşmenin yapılacağı gün, sizin için hazırladığımız dosyayı mutlaka yanınızda götürmelisiniz. Görüşme sırasında evrak talep edilmese de bazı durumlarda evrak kontrolü yapılabilmektedir. Dosyanızı yanınızda götürmeniz bu nedenle gereklidir. Konsoloslukta yapılan görüşme sonucunda vizeniz onaylandığı takdirde pasaportunuz sizden alınarak tercih ettiğiniz PTT şubesine 3 ile 7 gün içerisinde vizeniz basılmış şekilde gönderilmektedir.

Amerika, 10 yıllık vize vermektedir. Ancak ülkeye giriş yaptığınızda kalacağınız süreyi gümrük polisi belirler. Amerika vize başvurunuzu kolay ve hızlı bir şekilde yapmak isterseniz; müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz İzmir ve Ankara’da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek, başvuru süreciyle ilgili öğrenmek istediklerinizi danışmanlarımıza sorabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.