BLOG

Amsterdam’a Gitmek İçin Nasıl Vize Alırım?

A -A +
Amsterdam’a Gitmek İçin Nasıl Vize Alırım?

Sadece Avrupa’nın değil, dünyanın da en popüler destinasyonlarından biri olan rüya şehir Amsterdam… Zengin tarihi, sanat ve kültürde dolup taşan sokakları, yüksek yaşam seviyesi ve sınırsız eğlence anlayışıyla mutlaka gezip görmeniz gereken bir şehir. Amsterdam’a seyahat etmek istiyorsanız fakat nereden başlayacağınız konusunda ipuçlarına ihtiyaç duyuyorsanız, Amsterdam seyahatinizden önce vize alırken dikkat etmeniz gereken noktaları sizler için derledik.

Amsterdam’a seyahat etmek istiyorsanız, geçerli bir Schengen vizesine sahip olmanız gerekir. Ancak halihazırda bir Schengen vizesine sahip olup vizenizi daha önce kullandıysanız, vizenizin çok girişli olup olmadığını kontrol etmeniz çok önemlidir. Zira tek girişli vize alıp giriş çıkış yaptıysanız tekrar vize başvurusunda bulunmanız gerekecektir.

Amsterdam’a vize alırken dikkat etmeniz gereken ikinci önemli nokta, pasaportunuzun türü ve geçerlilik süresidir. Yeşil, gri ve siyah renkli özel pasaport sahipleri 90 günü aşmayan seyahatlerinde Hollanda’ya vizesiz seyahat edebilirler. Ancak umuma mahsus bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları, Hollanda Konsolosluğu’na vize başvurusunda bulunmalıdır. Pasaport geçerlilik süresine gelince, pasaportunuz seyahatinizin sona ermesini planladığınız tarihten itibaren en az 6 ay süreyle geçerli olmalıdır.

Amsterdam’a giderken başvuracağınız vizenin kategorisini, Hollanda’ya seyahat amacınız belirler. Turistik amaçla gidiyorsanız turistik Hollanda vizesi, fuar katılımı veya iş görüşmesi için gidiyorsanız ticari vize, dil kursu gibi amaçlarla gidiyorsanız eğitim vizesine başvurmanız gerekir. Bunun yanı sıra, Hollanda vize başvuru işlemleri kapsamında hazırlamanız gereken evraklar da çalışma durumunuza göre değişecektir. Örneğin, öğrenciyseniz öğrenci belgeniz ve sponsorunuzun maddi durumunu gösteren evrakları, şirket sahibiyseniz şirketinizin ortaklık yapısını ve kaydını gösteren vergi levhası gibi evrakları, kamu çalışanıysanız görevlendirme ve izin yazısı gibi belgeleri ibraz etmeniz gerekecektir. Bu konuda ayrıntılı bilgileri web sitemizin ilgili sayfalarında bulabilirsiniz.

Hollanda vize başvurularında tam yetkili TÜRSAB A grubu acente statüsündeki Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamıza güvenebilirsiniz. Profesyonel danışmanlarımız, Amsterdam ve Hollanda’nın diğer şehirlerine yapacağınız ziyaretlerde ihtiyaç duyduğunuz vize için gereken tüm bilgileri sizlerle paylaşacak, tüm vize işlemlerini sizin adınıza yürüterek hızla ve güvenle sonuçlandıracaktır. Amsterdam ve Hollanda vizesi hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulmak ve başvuru işlemlerinizi geciktirmeden başlatmak için Ankara veya İzmir ofislerimizle iletişime geçebilirsiniz!

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.