BLOG

Ankara Vize Danışmanlık Firmaları

A -A +
Ankara Vize Danışmanlık Firmaları

Ülkemizin başkenti ve ikinci büyük şehri Ankara, pek çok büyükelçilik ve konsolosluğa ev sahipliği yapmakta, Ankara Esenboğa Havalimanından yurtdışına pek çok uçuş gerçekleştirilmektedir. Özellikle uluslararası havalimanı bulunmayan çevre illerde ikamet eden pek çok kişi de bu nedenlerle Ankara’yı ziyaret etmekte, gerekli vize başvurularını da buradaki konsolosluklara ve büyükelçiliklere iletmektedir.

Bunun doğal bir sonucu olarak, Ankara’da pek çok vize danışmanlık firması faaliyet göstermektedir. Ankara vize danışmanlık firmaları, Ankara’da başvuru kabul eden elçiliklere vize başvurusu yapmak isteyen kişilere aracı olarak vize işlemlerini başvuru sahipleri adına yürüten ve takip eden firmalardır. Ancak bu firmaların vize işlemlerini takip etmeye yetkili olup olmadıkları, vize başvurularınızda birlikte çalışacağınız acenteyi seçerken çok dikkat etmeniz gereken önemli bir noktadır. Yetkili firmalarla çalışmadığınız takdirde para ve zaman kaybedebilir, üstelik ihtiyaç duyduğunuz hizmeti alamadığınız için mağdur olabilirsiniz.

Vize danışmanlık firmalarının vize işlemleri yürütmeye ve takip etmeye yetkili olup olmadıklarını anlamak için TÜRSAB üyesi olup olmadıklarını kontrol etmenizi tavsiye ederiz. TÜRSAB A grubu acente statüsünde bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız, işlemlerinizi sizin adınıza yürütmeye ve takip etmeye tam yetkili olup yasal mevzuatla tam uyum halinde faaliyetlerini yürütmektedir. Vize başvurunuzdan önce pasaportunuzu emanet alarak güvenle koruyor, tüm işlemlerinizi sizin adınıza yürütüyor, vize değerlendirme sürecinin takibini yaparak vizeniz sonuçlandığında pasaportunuzu vizenizle birlikte hızla teslim ediyoruz. Ayrıca hem vize başvurunuzda hem de seyahatinizde ihtiyaç duyacağınız zorunlu sağlık sigortası, ucuz uçak bileti ve konaklama rezervasyonu gibi konularda da Elmatur markamız aracılığıyla kaliteli danışmanlık hizmeti sağlıyoruz. 

Vize başvurunuzu tam yetkili Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız aracılığıyla gerçekleştirmek istiyorsanız, bugüne kadar binlerce vize başvurusunu olumlu sonuçlandıran tecrübeli ve uzman Re-Vize danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.