BLOG

Avrupa Seyahati İçin Hangi Vizeyi Almak Gerekir?

A -A +
Avrupa Seyahati İçin Hangi Vizeyi Almak Gerekir?

Avrupa’ya seyahat etmeyi düşünüyorsanız vize başvurusu sürecinden geçmeniz gerekecektir. Bu doğrultuda, Avrupa seyahatleriniz için gideceğiniz ülkeye göre Schengen vize başvurusu yapmalısınız. Schengen vizesi aldığınızda istediğiniz Schengen ülkesine geçerek farklı ülkeler görme imkanına da sahip olursunuz. Ancak aldığınız vizenin tarihine ve giriş hakkına dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Bazı durumlarda verilen vize tek girişli olduğunda Schengen sınırları içinden çıkmadan seyahat etmeniz gerekmektedir. Çıktığınızda vize kullanım hakkınız sonlanmaktadır.

Vize başvuru süreciniz boyunca profesyonel ekibimiz işlemlerinizde sizlere yardımcı olmaktadır. Öncelikle çalışma durumunuza göre vize başvurunuz için istenen evrakları hazırlamanız gerekmektedir. Evraklarınızı hazırlayıp bize ilettiğiniz takdirde işlemlerinize başlanmakta, bunun ardından randevu alınmaktadır. İlk kez vize başvurusu yapıyorsanız, randevu günü parmak izi vermeye şahsen gelmeniz gerekecektir. Bu süreçte profesyonel ekibimizden bir kişi sizlere eşlik edecek, işlemlerinizin sorunsuz tamamlanması için yardımcı olacaktır. Vize başvuru sonucunuzun ve pasaportunuzun takibi de yetkili firmamız tarafından özenle yapılarak adresinize gönderilmektedir.

Vize başvuru sürecinizin eksiksiz ve hızlı şekilde tamamlanmasını istiyorsanız, yetkili firmamızın müşteri temsilcilerinden bizlere ulaşabilir veya ofislerimizi ziyaret ederek başvuru süreciniz ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.