BLOG

Avrupa'nın Bir Çok Ülkesini Ziyaret Etmek İçin Schengen Vizenizi Re-vize ile Alın

A -A +
Avrupa'nın Bir Çok Ülkesini Ziyaret Etmek İçin Schengen Vizenizi Re-vize ile Alın

Avrupa'da bulunan 26 ülkeyi serbest bir şekilde seyahat etmeye olanak sağlayan Schengen vizesi, oldukça önemli bir vize türüdür. Adını 1985’te Almanya, Fransa, Lüksemburg ve Belçika arasında serbest dolaşım anlaşmasının imzalandığı Lüksemburg kasabasından alan Schengen vizesi, Avrupa ülkelerinin büyük çoğunluğuna seyahat edebilmek için almak zorunda kalacağınız vizedir. Bu denli önemli bir avantaj sağlayan bir vizenin uzun ve ayrıntılı bir süreç sonucunda verildiğini vurgulamaya herhalde gerek yoktur. Bununla birlikte, süreç doğru yönetildiği takdirde vize alamamanız için herhangi bir neden de yoktur. Evraklarınızın tam, doğru ve profesyonel bir anlayışla hazırlanması gibi konular bu noktada belirleyicidir.

Avrupa'nın Keyfini Doyasıya Çıkarın!

Schengen vizesine sahip olmak size pek çok avantaj sağlar. Tek bir vizeyle istediğiniz ülkeye seyahat edebilir, Avrupa’da özgürce dolaşmanın tadını çıkarabilirsiniz. Almanya, Fransa, Yunanistan, Polonya gibi pek çok Avrupa ülkesi bu anlaşmaya taraftır. Ülkeler arasında serbestçe dolaşmanıza ve Avrupa’nın pek çok yerini rahatlıkla keşfetmenize olanak sağlayan Schengen vizesine sahip olmak için izlemeniz gereken pek çok adım vardır. Anlaşmaya tabii olan ülkelerin uyguladıkları vize prosedürleri çoğu kişinin gözünü korkutmakta hatta bazen seyahat planlarını vize istemeyen ülkeler doğrultusunda değiştirmeye kadar götürmektedir. Ancak profesyonel bir süreç yönetimiyle bunların hiçbirine gerek kalmadan vizenizi kolaylıkla alabilirsiniz.

Schengen Vizesi başvurularında uygulanan bazı standart prosedürler vardır. Örneğin, vize başvurunuzu seyahat etmeyi planladığınız tarihten en az 20 gün ila 1 ay öncesinden yapmanız gerekir; ayrıca vizeye başvurmadan önce pasaportunuzun en az 6 ay boyunca geçerli olacak şekilde yenilenmiş olması talep edilir. Çok girişli Schengen vize başvurusu yaparken gideceğiniz ülkeye ait Schengen Vizesi Başvuru Formu’nu doldurmanız, çok girişli vize başvurusu yapacak olduğunuzu belirtmeniz ve Schengen bölgesinde kalacağınız süre zarfını kapsayan bir sağlık sigortası yaptırmanız gerekecektir. Ayrıca vize başvurusunda bulunmadan önce uçak bileti ve otel rezervasyonunuzun bulunması, konsoloslukların uyguladıkları standart prosedürler çerçevesinde gereklidir.

Yukarıda bahsettiğimiz tüm süreçler titiz detaylar gerektirmektedir. Bu süreçleri en sağlıklı şekilde geçirmek ve maddi-manevi tüm kayıpların önüne geçmek için profesyonel bir yardım almanın gerekliliğini bugün tüm konsolosluklar önermektedir. Alanında uzman Re-vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ekibimiz Schengen vize başvurusu için ihtiyaç duyacağınız tüm bilgileri sizlerle paylaşacak, gerekli olması halinde mülakat stratejileri için danışmanlık sunacak ve tüm işlemleri sizin adınıza yürütüp takip ederek hızla sonuçlandıracaktır. Bugüne kadar binlerce vize başvurusunun olumlu sonuçlanmasına aracılık eden tam yetkili Re-Vize ekibimize güvenebilirsiniz!

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.