BLOG

Avusturya Vize İşlemleri

A -A +
Avusturya Vize İşlemleri

Avrupa’nın köklü ve önemli ülkelerinden biri olan Avusturya gerek turistik gerekse eğitim amacıyla Türkiye vatandaşlarının sıklıkla ziyaret ettiği ülkelerden biridir. Avrupa Birliği üyelerinden biri olan Avusturya aynı zamanda Schengen ülkelerine de dahildir. 

Dünyanın en müreffeh ülkelerinden biri olan Avusturya, Euro bölgesindedir. Resmi dili Almanca olup bölgesine göre lehçesi değişiklik gösterebilmektedir. Macarca, Hırvatça ve Slovence de ülkede yaygın bir şekilde konuşulmaktadır. 

Pek çok turistik cazibeye sahip Avusturya’yı Türkiye’den her yıl ortalama 100 bin kişi ziyaret eder. Ziyaret amacınıza, mesleğinize göre değişiklik gösterse de bordo pasaport sahibi olan Türkiye vatandaşları vize uygulamasına tabii tutulmaktadır. Örneğin özel bir sektörde çalışıyor ve Avusturya turistik vizesine başvurmak istiyorsanız hazırlamanız gereken evraklar ile kamuda çalışıyorsanız hazırlamanız gereken evraklar değişiklik göstermektedir. 

Doğru kategoride, doğru evrakları hazırlamak ve başvuru formlarını eksiksiz bir şekilde doldurmak vizenizin olumlu sonuçlanması ve uzun süreli vize alabilmeniz için çok önemlidir. 2014 yılında yürürlüğe giren uygulama gereği ilk kez Schengen vize başvurusu yapacak kişilerin parmak izi vermeleri gerekmesi gibi sık sık değişiklik yapılan vize prosedürlerini takip edebildiğinizden emin değilseniz, herhangi bir maddi ve manevi kayıp yaşamamanız adına profesyonel bir destek almak isteyebilirsiniz. 

Kısa veya uzun süreli Avusturya vizesi almak istiyorsanız, Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı’nın alanında uzman ve deneyim sahibi danışmanlarına güvenebilirsiniz. Uzman vize danışmanlarımız tüm vize süreçleri, değişen prosedürler, hazırlamanız gereken evraklar konusunda size yardımcı olarak uçak bileti, seyahat sağlık sigortası, konaklama gibi ziyaretinizin diğer bölümleri ile ilgili de ücretsiz danışmanlık sunmaktan memnuniyet duyarlar. 

Sorunsuz Avusturya vizesi için Re-Vize danışmanları ile iletişime geçebilir, dilerseniz randevu alarak İzmir ve Ankara ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.