BLOG

Baharın Tadını Amsterdam'da Çıkarmak İçin Hollanda Vizesi'ne Başvurun!

A -A +
Baharın Tadını Amsterdam'da Çıkarmak İçin Hollanda Vizesi'ne Başvurun!

Avrupa'nın en özgürlükçü ülkelerinden biri olan Hollanda, bugün pek çok kişi tarafından ziyaret edilen ülkelerin başında gelmektedir. Hollanda Krallığı'nı meydana getiren dört ülkeden biri Hollanda; bulunduğu kıtanın en kendine has ülkelerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Yel değirmenleri, kanalları ve çiçek bahçeleri ile ünlü olan bu muazzam ülkenin başkenti ise Amsterdam'dır. Sonbaharın tadını Amsterdam'da çıkarmak için hemen Hollanda vizesine başvuru yapabilirsiniz!

En çok ziyaret edilen şehirleri arasında Amsterdam, Rotterdam, Lahey, Eindhoven, Maastricht, Groningen ve Utrecht gibi yerler olan ülke, Türk vatandaşlarına vize uyguladığı için Hollanda'ya gitmeden önce vize başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Karayipler’de de üç adası bulunan ülkeye pek çok açıdan gitmek mümkündür.

Schengen Vizesi Ve Hollanda

Schengen bölgesinde bulunan Hollanda’yı herhangi bir amaçla ziyaret etmek istiyorsanız, seyahatinizden önce Schengen vizesi almanız gerekecektir. Schengen vizesi; Avrupa’nın neredeyse tümünde serbest dolaşım hakkı tanıyan bir izin belgesidir. Yani bu vizeyi alıp Hollanda’ya seyahat ettikten sonra, vizenizin geçerli olduğu süre içinde diğer ülkelere de serbestçe giriş yapabilirsiniz. Hollanda vizesiyle seyahat edeceğiniz için Schengen bölgesindeki diğer ülkelere Hollanda’dan giriş yapmanız çok önemlidir. Aksi takdirde gelecekteki vize başvurularınızda sorun yaşayabilirsiniz.

Hollanda vize başvuruları, Hollanda Konsolosluğu tarafından yetkilendirilen aracı kurum üzerinden yapılmaktadır. Başka bir deyişle, vize başvuruları doğrudan Hollanda Konsolosluğu’na yapılmaz. Başvurular ise genellikle 5-15 gün içinde sonuçlandırılır.

Peki Benden İstenen Belgeler Nelerdir?

Hollanda’ya ya da Amsterdam'a seyahat etmek için başvuracağınız vize türü, seyahat amacınıza göre değişecektir. Bu nedenle, seyahat amacınıza ve çalışma durumunuza uygun başvuru yapmanız çok önemlidir. Bu durumda vizenize doğru bir şekilde başvuru yapmanız gerekmektedir. Doğru başvuru; ilgili formların eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulması, Hollanda Konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin eksiksiz hazırlanarak teslim edilmesi anlamına gelir. Hollanda Konsolosluğu’na has bir esneklik olarak, bazı belgeleriniz eksik olsa dahi başvurunuz kabul edilir, ancak eksik evraklarla yapılan başvuruların olumlu sonuçlanma ihtimali çok düşük olacaktır.

Bu gibi durumlarda herhangi bir karışıklık yaşanmaması için, Hollanda vizesi alırken profesyonel bir yardım almanızı önermekteyiz. Ayrıca bugün pek çok konsolosluk vize alım süreçlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için böyle bir profesyonel yardımı desteklemektedir. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilir ve Hollanda vizenizi en sağlıklı şekilde alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.