BLOG

Belçika Aile Birleşimi Vizesi Ne Sürede Sonuçlanır?

A -A +
Belçika Aile Birleşimi Vizesi Ne Sürede Sonuçlanır?
Batı Avrupa’nın küçük bir ülke olan Belçika, ticaret, tarım, kentleşme, ulaşım ve sanayi konularında gelişmiş yoğun nüfuslu bir ülkedir. Avrupa Birliği’nin önemli üyelerinden biri olan Belçika, mimarisi, yemek kültürü, modası, doğal güzellikleri ve daha pek çok özelliği ile hem yaşamak için hem de turizm amacıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. 
 
Belçika Avrupa Birliği üyesi olmasının yanı sıra, Schengen bölgesine de dahildir. Yeşil, Gri, Siyah pasaport sahiplerinin 90 güne kadar vizesiz seyahat edebildikleri Schengen ülkelerinden biri olan Belçika’ya Bordo pasaport sahipleri kaç günlük süreyle olursa olsun vize almadan seyahat edememektedir. Aile birleşimi, eğitim, çalışma gibi uzun süreli sebeplerle seyahat edecek olan vatandaşlar vize uygulamasına tabidir ve yapacakları başvuruda amaçlarına uygun kategorilerden, doğru ve eksiksiz evraklarla başvuru yapmalıdırlar. İlk kez başvuru yapan vatandaşlar hangi amaçla olursa olsun konsoloslukta birebir bulunarak biometrik bilgilerini sunmalıdırlar.
 
Belçika Schengen vizesi için yapılan başvurular ticari, turistik ziyaret gibi amaçlarla yapıldığı takdirde 7 ila 15 iş günü içerisinde sonuçlanabilmektedir ancak bu süreç ek evrak talebi gibi sebeplerle uzayabilir de. Aile Birleşimi için yaptığınız başvurunun sonucu net olmamakla birlikte 15-20 iş günü kadar sürmektedir. Daha detaylı bir inceleme ve daha fazla evrak talebi gerektiren bu vize türünün başvurularının sonuçlanması tamamen konsoloslukların yetkisi dahilinde olup, özel günler, resmi tatiller veya detaylı incelemeler nedeni ile süreç uzayabilmektedir. 
 
Daha detaylı bilgi almak ve Belçika Aile Birleşimi vizesine başvuru yapmak için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan Re-Vize Profesyonel Vize ofislerini ziyaret ederek alanlarında uzman ve deneyim sahibi danışmanlarımızdan aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını alabilirsiniz. Aile Birleşimi vizesinde profesyonel ve tecrübeli isimlerden destek alarak herhangi bir maddi, manevi ve zaman kaybı yaşama riskinizi minimuma düşürün.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.