BLOG

Belçika Çalışma İzni Kolay Çıkar Mı?

A -A +
Belçika Çalışma İzni Kolay Çıkar Mı?

Belçika, Avrupa’nın en refah ülkelerinden biridir. Bu sebepten dolayı da yüksek standartlarda yaşam sürmek isteyen pek çok kişinin tercihidir. Belçika’nın sahip olduğu refah seviyesi ülkenin yüksek kazançlı kariyerler sunmasının da önünü açmaktadır. Bu sebepten dolayı yurtdışında çalışmak isteyen çok sayıda birey Belçika’yı tercih etmektedir. Peki Belçika çalışma izni kolay çıkar mı?

Belçika’dan Çalışma İzni Almak

Siz de Belçika’da çalışmaya karar verenlerden misiniz? Yaşam planınızın bir sonraki adımı sizi Belçika’ya yönlendiriyorsa aşmanız gereken bir takım prosedürler mevcuttur. Belçika’dan çalışma izni alabilmenizin anahtarı bir çalışma vizesidir. Belçika bu vize türü için katı gereklilikler isteyen bir ülkedir diyebiliriz. Bu sebepten dolayı da başvuru sürecindeki tüm ayrıntıların tam olması ve eksiksiz yürütülmeleri göz önünde bulundurulmalıdır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Belçika’da çalışma vizesi almak için dikkat etmeniz gereken noktaların arasında çalışacağınız firma aracılığı ile çalışma izni B sertifikası almanız öne çıkmaktadır. Bunun için çalışacağınız firmanın yabancılar polisine müracaat etmesi gerekmektedir. Bu sırada sizin de Türkiye’de bu konuyla ilgili formu doldurarak konsolosluğa gitmeniz gerekmektedir. Konsolosluk doldurduğunuz formu Belçika’ya iletecektir. Evraklarınızın uygunluğu incelendikten sonra da sizin için bir çalışma izni B sertifikası çıkartılacaktır. Bu sertifika çıktıktan sonra da Türkiye’den bir çalışma vizesi başvurusu yapmanız şarttır. Hazırladığınız evraklar vize başvuru merkezine iletilip onaylandıktan 3 hafta ile 3 ay arasında vizeniz size teslim edilecektir.

Çalışma İzni Almada Profesyonel Danışmanlığın Önemi

Profesyonel danışmanlık hizmetinin çalışma izni almadaki önemi yukarıdaki prosedürlerden dolayı ortadadır. Vize süreci son derece karmaşık bir süreçtir. Bu sebepten dolayı da konsoloslukların çoğu profesyonel danışmanlık yardımı önermektedirler. Vize danışmanlık hizmeti söz konusu vize prosedürlerini tam ve eksiksiz yürüten bir kadroyu size sunar. Bu hizmete dahil olan kadro size çalışma izninizi almanız için gereken tüm püf noktaları aktaracaktır.

Profesyonel bir danışmanlık ekibini tercih ettiğiniz zaman hukuki danışmanlık konusunda da büyük bir yardım alma fırsatına erişirsiniz. Belçika gibi revaçta bir ülkenin göç mevzuatları düzenli olarak güncellenmektedir. Ülkedeki değişiklikler çok geniş bir yelpazede gerçekleşebilir. Bu sebepten dolayı da bu değişikliklerin düzenli bir şekilde incelenmeleri gerekmektedir. Bu takip sürecinin dahil olmadığı bir çalışma izni başvurusu reddedilebilir. Bu tarz bir süreci de tek başına yürütmek imkansıza yakındır.

Profesyonel danışmanlık ekibi sizi mevzuat değişiklikleri konusunda önceden haberdar ederek son dakikada oluşabilecek aksaklıklardan korunmanızı sağlar. Bu sayede de çalışma izni hayalinizi kısa sürede gerçekleştirebilir, herhangi bir olumsuzluğun sizi engellemesini etkili şekilde aşabilirsiniz.

İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, Belçika çalışma izni ile ilgili destek alabilir ve tüm vize sürecinizle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.