BLOG

Birleşik Arap Emirlikleri Vize Almak İçin Ne Yapılmalı?

A -A +
Birleşik Arap Emirlikleri Vize Almak İçin Ne Yapılmalı?

Arap Yarımadası’nın güneydoğusunda, Umman ve Suudi Arabistan’a komşu olan Birleşik Arap Emirlikleri, özellikle Dubai’ye seyahat edecek kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen bir ülkedir. Birleşik Arap Emirlikleri’ni oluşturan yedi emirlikten biri olan Dubai Emirliği, yalnızca BAE’nin değil bulunduğu bölgenin de en önemli ticaret, siyaset, turizm ve sanayi merkezlerinden biridir.

Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerden biridir. Başka bir deyişle, BAE topraklarına seyahat edecek Türk vatandaşları, seyahat amaçlarına ve sürelerine uygun olarak doğru BAE vizesine başvurmak durumundadır. Fakat bu durum umuma mahsus (bordo) pasaport sahibi vatandaşlarımız için geçerlidir; yeşil pasaport sahipleri vizesiz giriş yapabilirler.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden vize alabilmek için dikkat etmeniz gereken en önemli konu, başvuracağınız vize kategorisini belirlemek olacaktır. Örneğin BAE turistik vizeleri kısa süreli (tek girişli ve çok girişli) ve uzun süreli (tek girişli ve çok girişli) olarak değişmektedir. Kısa süreli vize sahipleri seyahatlerini 28 günde tamamlamak zorundadır, uzun süreli vize sahipleri ise Dubai’de 90 gün boyunca konaklayabilmektedir. Bu süreler aşıldığında her gün için 3.000 USD tutarında cezai yaptırım uygulandığını hatırlatmak isteriz.

Başvuracağınız vize kategorisine karar verdikten sonra dikkat etmeniz gereken en önemli konu, vize için talep edilen evrakları eksiksiz ve doğru şekilde hazırlamak olacaktır. Dubai (BAE) vizesi almak için hazırlamanız gereken evraklar hakkında ayrıntılı bilgi almak ve profesyonel Re-Vize danışmanları eşliğinde başvurunuzu vakit kaybetmeden başlatmak için Ankara ve İzmir ofislerimizle iletişime geçebilir, dilerseniz randevu alarak uzman Re-Vize ekibiyle yüz yüze görüşebilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.