BLOG

Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi

A -A +
Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi

Birleşik Arap Emirlikleri, Arap yarımadası üzerinde konumlanmış 7 emirlikten oluşmaktadır. Bu emirlikler; Dubai, Abu Dhabi, Ajman, Sharjah, Ras al Khaimah, Fujuirah ve Um Al Quwain’dir. Birleşik Arap Emirlikleri’ne yapacağınız seyahatlerde vize almak için hem havayollarından hem de yetkili firmamızdan başvuru yapabilirsiniz. Şunu da belirtmeliyiz ki havayollarından başvuru yaptığınızda istenen evraklar, bizimle başvuru yaptığınız takdirde istenmemektedir. Birleşik Arap Emirlikleri vizesi için yetkili firma olduğumuzdan dolayı başvuru evraklarını bize göndermenize gerek yoktur. Sadece pasaport (2. ve 3. sayfaları), kimlik, 1 adet vesikalık fotoğraf ve kişisel bilgilerinizi (adres, meslek, telefon numarası vb.) e-mail yoluyla ve jpeg formatında bizlere iletmeniz yeterli olmaktadır. E-mail ulaştığında başvurunuz hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır.

Vize işlemlerinize ancak 58 gün öncesinde başlanabilmektedir. Vizenizin sonuçlanması ise 1-3 iş günü sürmektedir. BAE vizesi, geçerliliği onaylandığı günden itibaren başlamaktadır. Onaylanan vizeniz e-mail yoluyla size gönderilmektedir. Vizenizi seyahatiniz süresince pasaportunuzun arasında bulundurunuz. Vize aldıktan sonra 58 günü aşmadan BAE’ne giriş yaparak bu vizeyi kullanmanız gerekecektir. Alacağınız vize tek girişli olup 29 gün kalma hakkı vermektedir. Ülkede kalacağınız gün sayısı 29’u geçtiğinde cezai yaptırım uygulanmaktadır. Bu nedenle giriş ve çıkış tarihinize dikkat etmelisiniz.

Diplomatik ve yeşil pasaport sahipleri BAE ziyaretlerinde vize uygulamasına tabi değildir. Ayrıca alacağınız tek girişli ve 29 gün kalma hakkı veren vize tipi dışında farklı seçenekler de bulunmaktadır. Bunlar; short/single 30 days, short/multiple 30 days, long/single entry 90 days, long/multiple entry 90 days şeklindedir. Eğer Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret etmeyi planlıyorsanız, vize işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.