BLOG

Çalışanlar İçin Belçika Turistik Çalışan Vizesi

A -A +
Çalışanlar İçin Belçika Turistik Çalışan Vizesi

Avrupa'nın refah seviyesi yüksek olan ülkelerinden biri olan Belçika, bugün binlerce kişinin sıklıkla ziyaret ettiği yerlerin başında gelmektedir. Ülkeye pek çok vize türü ile gitmeniz mümkündür. Bunlardan biri de Belçika turistik çalışma vizesidir. Vize türünüz seyahat amacınıza ve mali durumunuza göre değişkenlik göstereceğinden dolayı, sizden istenen belgeler de buna paralel olarak değişkenlik gösterecektir. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus, istenilen belgelerin doğru bir şekilde konsolosluğa sunuluyor olmasıdır.

Belçika Turistik Çalışan Vizesi Tam Olarak Nedir? Ne İşe Yarar?

Eğer bir özel şirkette çalışıyorsanız ve  Belçika’ya turistik bir seyahat gerçekleştirmeyi planlıyorsanız, başvuracağınız vize türü turistik çalışan vizesidir. Belçika’dan turistik vize almak için bazı evraklar hazırlamanız gerekecektir. Evraklarınızı eksiksiz hazırlamanız vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması ve uzun süreli vize alabilmeniz açısından çok önemlidir. Belçika vizesi alırken tercih edeceğiniz vize türü ile ilgili belgelerinizi doğru şekilde sunmadığınız takdirde vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanması muhtemeldir.

Özel sektör çalışanı olarak Belçika ziyaretiniz için turistik vize başvurunuzda hazırlayacağınız evraklar arasında pasaportunuz, tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği, şahsi banka dökümü, maaş bordrosu işe giriş belgeniz, SGK dökümünüz, çalıştığınız işyerinin ticaret gazetesi kaydı, oda sicil kaydı, vergi levhası, Belçika Konsolosluğu’na hitaben İngilizce veya Belçika’nın resmi dillerinden biriyle yazılmış vize talep dilekçesi gibi belgeler yer almaktadır. Schengen ülkelerinin talep ettikleri belgeler benzer olmakla birlikte bazı önemli ayrıntılar farklılık gösterebilir ve talep edilen belgeler yanlış bir kategori altında veya eksik-hatalı hazırlandığı takdirde vize başvurunuz reddedilebilir.

Re-vize Ayrıcalığı İle Kolayca Belçika Vizesi Alabilirsiniz

Yukarıda da sıklıkla bahsettiğimiz gibi, sizden istenilen belgelerin düzgün bir şekilde konsolosluğa iletilmesi önemli bir durumdur. Bu konuda artık tüm konsolosluklar profesyonel bir destek almanın önemini vurgulamaktadır. Maddi ve manevi herhangi bir kayıp yaşamamak adına alacağınız destek, sizi zaman ve maliyetten muaf tutarak vizenizin de olumlu bir şekilde ve hızlıca sonuçlanmasını sağlayacaktır. Yıllardır müşteri memnuniyetini baz alarak verdiğimiz  vize hizmetlerimiz ile bugünlere kadar gelerek doğru bir şekilde vize alım sürecini sizin adınıza yönetmekteyiz. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.