BLOG

Çalışma Vizesi Ücreti Ne Kadardır?

A -A +
Çalışma Vizesi Ücreti Ne Kadardır?

Yurt dışına çıkacak kişilerin en çok dikkat ettiği konu hiç şüphesiz ki vize süreci olmalıdır. Vize türleri seyahat amacına ve mali duruma göre değişkenlik göstermektedir. Dolayısıyla hem ücretler, hem prosedürler hem de istenen belgeler de buna bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Her ülkenin kendine göre bir prosedürü vardır, bu yüzden vize süreçleri ve detayları da paralel bir şekilde değişmektedir. Özellikle çalışma vizesi gibi uzun süreli vize türleri ise en çok dikkat edilmesi gereken vize türleri arasında yer almaktadır. Çalışma vizesinin ücretlerine geçmeden önce, dilerseniz biraz daha ayrıntı verelim.

Çalışma Vizesi Ve Detayları Hakkında

Çalışma vizesi, yurt dışında bulunan bir firmadan iş teklifi aldığınız zaman ilgili ülkede çalışmak ve yaşamak için başvurmanız gereken vize türüdür. Vize başvurunuzdaki en önemli kıstas, çalışacağınız firmanın veya işinizin niteliğinin ülkenin prosedürlerine uygun olup olmamasıdır. Bu kriterler dolayısıyla, her iş başvurusu kabul edilmemektedir. Bu kriterlerin yanı sıra ilgili şirketin yıllık gelir beyanı ve davet koşulları gibi noktalar da başvurunun onaylanması açısından çok önemlidir. Çalışma izni başvurusu kapsamında firma tarafından gönderilecek ve bireysel olarak iletilecek belgeler farklılık göstermekte olup bu belgeler çeşitli kategorilere ayrılmaktadır. Örneğin, başvuru sahipleri mesleki yeterliliklerini gösteren sertifika, diploma vs. belgeleri iletmelidir. İletilecek evraklar tercüme edilmek zorundadır. İşlemler genelde 3 ay içerisinde sonuçlansa da acil durumlarda ekspres başvuru da yapılabilmektedir. Bu başvuru kapsamında ödeyeceğiniz harç ücreti, normal vizelere göre daha fazla olacaktır.

Çalışma Vizesinin Ücreti Ne Kadardır?

Ülkelerin prosedürlerinin farklılık gösterdiğinden bahsetmiştik. Bu bağlamda vize fiyatları da değişkenlik gösterecektir. Ancak çalışma izni vize ücretleri 60 Euro ila 1780 Dolar arasında değişkenlik göstermektedir. Hangi ülkeye çalışmak için gidecekseniz, o ülkenin vize fiyatını ödemeniz gerekecektir. Bununla ilgili detaylı bilgiyi uzman vize danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

D tipi vize kategorisinde yer alan çalışma vizesi başvuruları hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için bize online iletişim formundan yazabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.