BLOG

Çalışmıyorsanız da Kanada'ya Gitme İmkanınız Var!

A -A +
Çalışmıyorsanız da Kanada'ya Gitme İmkanınız Var!

Rusya’dan sonra en fazla toprak genişliğine sahip olan Kanada, bugün pek çok kişi tarafından ziyaret edilen ülkelerin başında gelmektedir. Dünyanın en yaşanabilir ülkelerinden biri olan Kanada; refah seviyesi gelişmiş, ekonomik anlamda güçlü ve dünya standartlarında eğitim kalitesine sahip olan bir ülkedir. Kendine has doğası, ilginç kültürü ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olması ile dikkat çeken ülkeye çalışmıyorsanız da gitme imkanınız bulunmaktadır.

Kanada, yalnızca bordo pasaport sahiplerine değil aynı zamanda yeşil pasaport sahiplerine de vize uygulamaktadır. Türk vatandaşlarının Kanada’ya girişte zorunlu tutulduğu vize belgesi için bir yetkili vize danışmanlık merkezi ile görüşebilir veya doğrudan İstanbul ve Ankara’da bulunan Kanada Konsoloslukları’na başvurabilirsiniz. Kanada Konsolosluğu birebir görüşmeyi şart koşmamakla birlikte evrakların eksiksiz bir şekilde hazır olmasına önem vermekte ve bu evrakları kapsamlı bir incelemeye tabi tutmaktadır. Eksik evrak veya yanlış/hatalı bilgilerin tespiti durumunda vizenizin olumlu sonuçlanması mümkün değildir. Vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanması halinde yatırmış olduğunuz ücretlerin geri ödenmeyeceğini de aklınızda bulundurmalısınız.

Kanada Turistik Öğrenci Vizesi İle Kanada'ya Gitmek

Eğer bir öğrenciyseniz ve halihazırda çalışmıyorsanız Kanada'ya gitmek için başvuracağınız vize türü Kanada turistik öğrenci vizesidir. Bu başvuru kapsamında Kanada Konsolosluğu tarafından öğrencilerden talep edilen belgeleri doğru ve eksiksiz hazırlamanız, başvurunuzun olumlu sonuçlanması açısından son derece önemlidir. Öğrenciler, eğitimleri nedeniyle çalışma hayatında aktif yer almadıkları için seyahatleri süresince masraflarını karşılayacak bir yakınlarını sponsor göstermek durumundadırlar. Bu nedenle, öğrencilik durumunuzla ilgili belgelerin yanı sıra sponsorunuzun çalışma durumunu belgeleyen evrakları da doğru ve eksiksiz bir şekilde hazırlamanız gerekecektir.

Kanada Turistik Emekli Vizesi İle Kanada'ya Gitmek

Emekliyseniz, Kanada’ya yapmayı planladığınız turistik seyahatten önce Kanada turistik vizesine başvurmanız gerekecektir. Tüm vize türlerinde olduğu gibi burada sunacağınız belgelerin eksiksiz bir şekilde konsolosluğa sunulması oldukça önemli bir durumdur. Emeklilerin Kanada turistik vizesi başvurularında hazırlamaları gereken evraklar arasında (barkodlu) vize başvuru formu ve aile formu, biyometrik fotoğraf, emekli olduğunuzu belgeleyen emeklilik cüzdanının fotokopisi, Kanada Konsolosluğuna hitaben antetli kâğıda yazılı dilekçe, pasaport, maaş bordrosu (maaş hesabınızın son 6 aylık dökümü) vb. belgeler yer almaktadır.

Dünyanın en güzel ülkelerinden biri olan Kanada'ya sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde gitmek ve Kanada vizesi almak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret etmeyi unutmayın. Vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşerek ihtiyacınız olan profesyonel desteği alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.