BLOG

Çalışmıyorsanız Dert Etmeyin Amerika'ya Re-vize Farkıyla Gidin!

A -A +
Çalışmıyorsanız Dert Etmeyin Amerika'ya Re-vize Farkıyla Gidin!

Rüyalar ve hayaller ülkesi Amerika, dünyadaki en büyük turistik potansiyeline sahip ülkelerin başında gelmektedir. Hollywood’u, Özgürlük Heykeli ve Broadway’i ile sayısız insanın aklını başından alan dünya lideri ülke, gerçekten de ölmeden görmeniz gereken ülkelerin arasında başı çekmektedir. Ülkemizden de pek çok kişinin gezip görmek istediği yerlerden biri olan Amerika'ya gitmeniz Re-vize farkı ile artık çok kolay! Üstelik çalışmanıza da gerek yok. Sayısız güzel şehri yerinde keşfedeceğiniz ülkeyi ziyaret etmek için uzman ekibimizden faydalanabilirsiniz. Peki ülkede bulunan sayısız güzel şehirlerden biri olan New York hakkında detaylı bilgi almaya ne dersiniz?

Masalsı Ve Çekici Güzelliği İle New York

İhtişamın ve Amerikan Rüyası’nın başkenti olan New York dünya üzerinde görülebilecek en güzel şehirlerden birisidir. Bu alımlı şehir aynı zamanda dünyaca ünlü markaların reklamlarının bulunması için birbirleriyle kapıştığı ve aradığınız her türden şeyi bulabileceğiniz ünlü Times Meydanı’nın da yuvasıdır. Filmlere konu olmuş, dünya ekonomisinin kalbi olan Wall Street’in de bulunduğu New York aynı zamanda kültürel açıdan da son derece zengindir de. Şehir, Metropolitan Museum of Art ve Amerikan Çağdaş Sanatı’nın en nadide sanatçıları olan Jackson Pollock ve Lee Krasner gibi ustaların eserlerinin bulunduğu Museum of Modern Art’a ev sahipliği yapmaktadır.

Ulaşım ağının fazlasıyla detaylı olduğu New York’ta şehrin hemen hemen her yerine metroyla gidebilirsiniz. Şayet metro tercih etmeyecekseniz şehrin ünlü taksilerinin de gayet uygun tarifelerle hizmet verdiğini belirtmekte fayda var. Uber ve Lyft gibi uygulamaların da ulaşım için sıkça tercih edildiği New York’ta metro sayesinde şehrin bir ucundan diğerine tek bir kartla gitmeniz mümkündür.

Peki Amerika Çalışmayan İşsiz Vizesini Nasıl Alabilirim?

Eğer işsizseniz ve yeterli mali durumunuz var ise, ülkeye Amerika işsiz ve turistik vizesi ile giriş yapmanız mümkündür. İşsiz olmanız durumunda en önemli konu, seyahatiniz süresince masraflarınızı karşılayacak bir yakınınızın (sponsorunuzun) olmasıdır. Yakınınız, çalışma durumuna bağlı olarak evraklarını hazırlayarak başvurunuz ve seyahatiniz için size destek olmaktadır. Evraklarınızı eksiksiz hazırlamadığınız, seyahat amacınızı net bir şekilde belirtmediğiniz takdirde vize başvurunuz olumsuz sonuçlanabilmektedir. Bu süreçte alanında uzman ve profesyonel ekibimizle çalışmayı tercih ederseniz, uzun süreli vizenizi sorun yaşamadan alabilirsiniz.

Amerika vizesi hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret edebilir ya da iletişim formundan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.