BLOG

Çalışmıyorum Diye Dert Etmeyin: Vize İşlemlerinizi Bize Bırakın

A -A +
Çalışmıyorum Diye Dert Etmeyin: Vize İşlemlerinizi Bize Bırakın

İşsiz, öğrenci ya da emekli olabilirsiniz. Bu durum yine de sizin yurtdışına seyahat etmenize engel olmamalı. Çalışmıyorum diye dert etmeyin, vize işlemlerinizi bize bırakın!

Yurtdışına çıkmak ve herkesin hayallerini süsleyen o yerlere gitmek sizin için artık zor değil. Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri ailesi olarak, yıllardır sürdürdüğümüz titiz vize çalışmalarımız sayesinde pek çok kişinin vize sürecinde profesyonel ekibimiz ile birlikte yanında olduk. Özellikle işsiz, öğrenci ya da emekli kişilerin vize alım süreçlerinde gerekli olan desteği vererek, onların seyahatlerine katkıda bulunduk. Aklınızda şu sorunun döndüğünü duyar gibiyiz: "Peki işsizken nasıl vize alabilirim?"

İşsiz Vizesi/Çalışmayan Vizesi Nedir?

Çalışmıyor halde iken, yurtdışına çıkma olanağı sağlayan vize türüne işsiz vizesi ya da çalışmayan vize denir. Gideceğiniz ülkenin konsolosluğuna çalışmayan vizesi ile başvurduğunuz zaman sizden bazı belgeler istenecektir. Bunlardan en önemlisi, size sponsor olacak kişinin mali durumunu belgeleyen evraklardır. Bu evraklarla birlikte bankada belli bir miktar paranızın bulunması da, vize alım sürecinde olumlu katkı sağlayacaktır. Tüm bunların yanında pasaportunuz ve biyometrik fotoğrafınız eski olmamalıdır. Özellikle 10 yıldan eski olan pasaportlar, konsolosluklar tarafından vize alım sürecinde olumsuz değerlendirilmektedir.

Hangi Ülkelere İşsiz Vizesi İle Gidebilirim?

Aslında pek çok ülkeye işsiz vizesi ile gidebilmeniz mümkündür. Ama biz sizler için bunlardan en önemlilerini derledik. Avrupa ya da yurtdışı seyahatlerinizi, çalışmıyor olduğunuz için ertelemenize gerek yok. Bazı ince detaylar ile yurtdışına işsiz bir halde çıkmanız mümkündür. Özellikle Avrupa'da bulunan ülkeler, bu duruma olanak vermektedir.

Hollanda Turistik Çalışmayan & İşsiz Vizesi

Avrupa'nın en özgür ve modern ülkelerinden biri olan Hollanda'ya çalışmıyor halde iken turistik amaçla gitmek için Hollanda turistik çalışmayan vize türüne başvurmanız gerekmektedir. Sizden istenen evraklar arasında size ait belgeler ve sponsorunuzun maddi durumuyla ilgili hazırlayacağı belgeler bulunmaktadır. Bunlar arasında aile gelir-mal beyanı, sponsorunuzun banka dökümü (son 3 aya ait olmalıdır), varsa davetiye vb. belgeler de yer almaktadır. Özellikle davetiye ile yurtdışına çıkmak, konsolosluklar tarafından olumlu sayılan bir durumdur.

İtalya Çalışmayan & İşsiz Vizesi

İtalya'ya da işsizken turistik bir şekilde gitmeniz mümkün. Hollanda evrakları ile aynı evrak türüne sahip olan bu vizeye başvururken dikkat etmeniz gereken en önemli detay, elbette evrakların eksiksiz hazırlanmasıdır. Aksi halde vizeniz olumsuz sonuçlanacaktır.

Avrupa'nın daha pek çok yerine işsiz turistik vizesi ile gitmeniz mümkün. Daha detaylı bilgi ve profesyonel destek için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.