BLOG

Çok Girişli Schengen Vizesi Hakkında Merak Ettikleriniz

A -A +
Çok Girişli Schengen Vizesi Hakkında Merak Ettikleriniz

Avrupa ülkelerinin büyük çoğunluğunu seyahat edebilme imkanı tanıyan Schengen vizesi önemli bir vize türüdür. Adını 1985’te Almanya, Fransa, Lüksemburg ve Belçika arasında serbest dolaşım anlaşması ile alan bu önemli vize türü, 26 ülkeye seyahat etme özgürlüğü tanımaktadır. Çok girişli Schengen vizesi hakkında merak ettikleriniz, bu yazı içerisinde bulunmaktadır. Yazımızı detaylı bir şekilde okumanızda fayda var.

Pek çok seyahat tutkununun en büyük hayallerinden biri de yurtdışı gezileridir. Avrupa ülkeleri gibi köklü ve saygın ülkelere yapılan geziler ise, kültürel ve sosyal aktivite açısından oldukça tatmin edici bir durumdur. Schengen vizesi, tam tamına 26 ülkeyi ziyaret etme fırsatı tanıdığından dolayı pek çok seyahat tutkunu insan için vazgeçilmez bir vize türüdür diyebiliriz.

Peki Schengen Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar Nelerdir?

Vizeye başvurmaya karar verdiniz. Elbette bazı evrakları eksiksiz ve kusursuz bir şekilde hazırlamanız gerekmektedir. Bu belgeler ise şu şekildedir:

Pasaport,

Biyometrik fotoğraf,

Nüfus kayıt örneği,

Öğrenciler için öğrenci belgesi ve

Vize talep dilekçesi.

Tüm bu belgeleri doğru bir biçimde hazırladıysanız, vize başvurusunda bulunmanızda hiçbir sakınca yoktur. Bu belgelerin yanında elbette bir davetiye mektubu oldukça işinize yarayacak bir durumdur.

Schengen Vizesi İle Hangi Ülkeleri Rahatça Ziyaret Edebilirim?

Bu değerli vize türünün 26 ülkeyi kapsadığını belirtmiştik. Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İzlanda, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Litvanya, Lihtenştayn, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, Yunanistan bu ülkeler arasında bulunmaktadır. Avrupa ülkeleri arasında rahatlıkla geçiş yapma imkanı tanıyan bu vize ile seyahat tutkunuzu fazlasıyla tatmin edebilirsiniz!

Schengen Vizesi Alırken Nelere Dikkat Etmem Gerekiyor?

Yukarıda saydığımız tüm belgeleri doğru ve eksiksiz bir şekilde konsolosluklara sunmanız çok önemlidir. Bu belgelerin eksik ve hatalı sunulması sonucunda vizeniz reddedilir. Bu tarz durumların yaşanmaması ve ayrıca maddi-manevi bir kayıp oluşmaması adına konsolosluklar, vize alım süreçlerinde profesyonel bir desteğin önemini vurgular. Alacağınız profesyonel vize hizmeti, vize sürecinizin her türlü sıkıcı detayından sizi kurtaracağı için, doğru ve sağlıklı adımlar atmanızı sağlayacaktır.

Re-vize Profesyonel Vize Hizmetleri, vize konusundaki uzman ve deneyimli kadrosu ile İzmir, Ankara ve İstanbul'da profesyonel vize danışmanlığı yapmaktadır. Tecrübeli seyahat ve vize danışmanlarımız, her türlü vize sürecinizde ihtiyacınız olan desteği vererek, vizenizi en sağlıklı şekilde almanızda yardım etmektedir.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.