BLOG

Çok Girişli Vize Nasıl Alınır?

A -A +
Çok Girişli Vize Nasıl Alınır?
Schengen vizesi, çoğu Avrupa ülkesine yapacağınız seyahatler için almak zorunda olduğunuz bir vize türüdür. Schengen vizesi genellikle ilgili konsolosluğun kararına bağlı olarak farklı şekillerde verilebilmektedir. Ancak Amerika, Kanada, İngiltere gibi ülkelerde verilen vize türü genellikle çok girişli olmaktadır. Eğer daha önce vize alıp vizenizi doğru kullandıysanız, çok girişli vize almanız daha kolaydır. Çok girişli vize alabilmenizi sağlamak için biz bu durumu hem başvuru formunda belirtiyor hem de şahsi dilekçenizde çok girişli vize talebinde bulunuyoruz. Buna rağmen, elbette alacağınız vize giriş türünde takdir yetkisi ilgili konsolosluğa ait olup başvuru sonucunuz hazırlayacağınız evraklara göre şekillenecektir.
 
Çok girişli vize alma konusunda belli başlı koşulları şöyle sıralayabiliriz: Evraklarınız güçlü olmalı, iş hayatınız aralıksız devam ediyor olmalı, seyahat amacınız inandırıcı olmalı, daha önce vize aldıysanız vizenizi doğru kullanmış olmalısınız. Bu koşullar dahilinde çok girişli vize alabilirsiniz. Çalışma durumunuza göre evraklarınızı bize ilettiğiniz takdirde önce seyahat tarihinize göre randevu alınacaktır. İlk kez vize alıyorsanız parmak izi vermek için randevuya şahsen gelmeniz gerekmektedir. Randevunuz süresince firma yetkililerimizden biri işlemlerinizin sorunsuz ilerlediğinden emin olmak için yardımcı olmaktadır. Parmak izi verdiyseniz, yine evraklarınızı teslim ettiğinizde adınıza randevu alınacak, başvurunuz yetkili çalışanlarımız tarafından hızlı ve eksiksiz şekilde yapılacaktır. İşlemleriniz tamamlandıktan sonra ise vizeniz sonuçlanana kadar başvurunuz firmamız tarafından takip edilir, pasaportunuz başvuru merkezine ulaştığında teslim alınıp sizlere iletilir.
 
Vize başvurusu yaparken işlemlerinizin sorunsuz ve hızlı şekilde ilerlemesini istiyorsanız müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz İzmir, İstanbul ve Ankara’da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek, yetkili çalışanlarımızdan konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Randevu için Online Randevu Formu, Canlı Destek hattı ve telefon numaralarımızı kullanabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.