BLOG

Hollanda Vatandaşı Eşin Eşi Vize Başvurusu

A -A +
Hollanda Vatandaşı Eşin Eşi Vize Başvurusu

Bu vize tipi, Hollanda aile birleşimi vizesi için talep edilen 1 yıllık somut iş sözleşmesi şartının sağlanamadığı hallerde, Hollanda tarafından eşlere sağlanan bir vize kolaylığıdır. Bu durumda, vize başvurusu Hollanda vatandaşının Türkiye’den evlendiği eşi tarafından vize başvuru merkezi üzerinden yapılmaktadır ve eşin başvuru için bizzat hazır bulunması gerekmektedir. Vize başvurusu olumlu sonuçlandığı takdirde Türkiye’deki eşe 5 yıl süreli vize verilmektedir. Başvuru yaklaşık 10 gün içinde sonuçlanır.

Bu vize kolaylığından yararlanmak için gereken evrak listesi ve prosedürler ile ilgili olarak alanında uzman ve profesyonel Re-Vize vize danışmanlarıyla irtibat kurabilir, vize başvuru işlemlerinizi zaman kaybetmeden başlatmak için Ankara (0312 418 5 419) ve İzmir (0232 332 09 19) ofislerimizde hizmet veren alanında uzman ve tecrübeli vize danışmanlarımızla iletişime geçebilir, dilerseniz randevu alarak yüz yüze görüşebilirsiniz. İşlemlerinizi sorun yaşamadan sonuçlandırmak için Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığını tercih edin.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.