BLOG

Hollanda Vize Ücretleri Ne Kadar?

A -A +
Hollanda Vize Ücretleri Ne Kadar?

Avrupa'nın en özgürlükçü ülkelerinden biri olan Hollanda; Avrupa Birliği ve Schengen Anlaşması’na dahil, güçlü ve gelişmiş bir ülkedir. Avrupa’daki topraklarının yanı sıra Karayipler’de de üç tane adası bulunan Hollanda, Avrupa’nın en büyük limanlarından birine sahiptir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke olan Hollanda’yı ziyaret edecek olanların, Hollanda vizesi alması gerekmektedir. Resmi pasaport sahipleri 90 güne kadar konaklamalı seyahatlerinde vize uygulamasından muaf olmakla birlikte uzun süreli konaklamalarında vize almaları gerekir. 2020 yılı itibari ile de vize ücretlerinde küçük bir artış olmuştur.

Hollanda Vizesi: Detaylar Ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hollanda Schengen vizesine başvurmak için dikkat etmeniz gereken belli başlı unsurlar vardır. Örneğin pasaportunuzla ilgili unsurlardan bahsedelim, 10 yıldan eski olmaması gereken pasaportunuzun en az 2 adet boş sayfası bulunmalıdır. Seyahatinizin bitiminden itibaren 3 ay daha geçerliliği bulunması gereken pasaportunuzun aynı zamanda yıpranmamış olmasına da dikkat etmelisiniz. 2 adet olarak sunduğunuz biyometrik fotoğrafınızın uygun ölçülerde olduğuna ve güncel halinizi yansıttığına da dikkat etmeniz gerekmektedir.

Hollanda Vizesi İçin Diğer Evraklar

Hollanda Schengen vizesi için gerekli diğer evraklar ise, eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulmuş başvuru formu, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve kimlik fotokopisi, finansal durumunuzu gösteren bilgiler ve mesleki bilgilerinizi gösterir evraklardır. Mesleğinize göre hazırlamanız gereken özel evraklar bulunabilir ve eğer 18 yaşından küçükseniz, seyahatiniz başka biri tarafından karşılanacaksa ya da emekliyseniz buna göre hazırlamanız gereken belgeler de bulunmaktadır.

Hollanda Vize Ücreti

Batı Avrupa'nın en gözde ve ilgi çekici ülkelerinden biri olan Hollanda; bugün pek çok kişi tarafından ziyaret edilen ülkelerin başında gelmektedir. Hollanda Krallığı'nı meydana getiren dört ülkeden biri olan bu güzel ülke, Avrupa'nın önemli turistik destinasyonlarından biridir. Hollanda vize başvuruları, Hollanda Konsolosluğu tarafından yetkilendirilen ve görevlendirilen aracı kurumlar üzerinden yapılmaktadır. Bu durumda, vize başvuruları doğrudan Hollanda Konsolosluğu yerine ilgili kurumlar aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.  Hollanda vize başvurularınızı tam yetkili TÜRSAB A grubu acentemiz Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı aracılığıyla yapabilirsiniz. Peki vize ücretleri nedir? 2020 yılı Hollanda vizesi harç ücretleri ve masrafları 180 € ila 185 € arasında değişkenlik göstermektedir.

Hollanda vizesi almak ve detaylı bilgi edinmek için bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.