BLOG

Kanada Vizesi Almak Mı İstiyorsunuz? Profesyonelleri Tercih Edin!

A -A +
Kanada Vizesi Almak Mı İstiyorsunuz? Profesyonelleri Tercih Edin!
Kanada, doğal güzellikleri, geniş toprakları, güçlü ekonomisi, gelişmiş sosyal politikaları ve eğitim sistemindeki başarısı ile dünyada gözde ülkelerden biridir. Yaklaşık 10 milyon metrekare yüzölçümüne sahip Kanada, dünyanın en büyük ikinci toprağına sahip ülkesi olup 10 eyalet ve 3 bölgeden oluşmaktadır. 
 
Kanada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerden biri olup prosedürleri karmaşık, incelemesi titiz yapılan bir ülkedir. Schengen vizesinin aksine Kanada, yeşil pasaport sahiplerine de vize uygulamaktadır. Kanada vize başvurusunda bazı unsurlar size avantaj sağlar, yeşil pasaportunuzun olması bordo pasaport sahiplerine nazaran avantaj sağlamaktadır, ABD vizenizin olması oldukça büyük avantaj sağlamaktadır. 7-14 gün içerisinde başvuru süreciniz tamamlanır. 
 
Kanada vizesi için yapacağınız başvuruda evraklarınız çok sıkı incelenir ve karmaşık prosedürler vardır demiştik. Ancak bu prosedürlere hakim olan profesyonel kişi ve şirketlerden destek alırsanız, adımlarınızı tek tek sağlam basarak atarsanız ve en önemlisi amacınıza uygun kategoriden doğru evraklarla başvuru yaparsanız Kanada vizesini rahatlıkla alabilirsiniz. Kısacası konsolosluklar eğer eğitim alma amacıyla seyahat edeceğim diyorsanız bunu destekleyen tutarlı evraklar görmek isterler. Ailemi ziyaret edeceğim dediyseniz bir davetiye görmek isterler örneğin. Eğer evraklarınız amacınız ile tutarlıysa ve seyahatinizi karşılayacak maddi gücünüz olduğunu kanıtlarsanız başvurunuzu reddetme olasılıkları çok büyük ölçüde düşecektir.
 
Prosedürleri yanlış takip etmeniz, eksik/yanlış evrak hazırlığı gibi durumlar size maddi, manevi ve zaman kaybına sebep olabilir. Bu kayıpları yaşamak istemiyor, sorunsuz Kanada vizesi almak istiyorum diyorsanız uzun yıllardır bu sektörde güvenilir bir isim olarak faaliyetlerini sürdüren Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı’nın Kanada vizesi için izlenmesi gereken prosedürlere hakim olan, deneyimli ve uzman danışman kadrosuna başvurarak, ihtiyacınız olan tüm bilgiyi alabilir, süreci sizin adınıza yürütmelerini isteyebilir ve bunlara ek olarak seyahat sağlık sigortası, transfer işlemleri, konaklama seçenekleri gibi konularda da ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz. 
 
İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı’nın ofislerini ziyaret edebilir, detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.