BLOG

Malta Öğrenci Vizesi İşlemleri

A -A +
Malta Öğrenci Vizesi İşlemleri

Resmi adıyla Malta Cumhuriyeti, Avrupa ve Orta Akdeniz’de yer alan bir adalar devletidir. Truva, Gladyatör, Game of Thrones gibi pek çok yapımın çekildiği Malta, doğal güzellikleri, kültürü ve sahillerinin güzelliğiyle çok sayıda turist çekerken özellikle eğitim turizmi ile de ön plana çıkan bir ülkedir. 

Malta’da çok sayıda kurs ve okul yabancı dil eğitimi vermektedir. Uygun fiyatları, kalitesi ve başarısıyla çok sayıda yabancı öğrencinin dikkatini de çekmekte olan Malta, Avrupa Birliği üyesi olup Schengen vizesine dahildir. Türkiye Cumhuriyeti’nden Malta’ya eğitim almak için gidecek olan umuma mahsus pasaport sahiplerinin Schengen eğitim vizesi kategorisinden başvuru yaparak vize alması gerekmektedir. 

Öncelikle Schengen vizesinde önemli olan birkaç prosedürden bahsedelim; eğer 18 yaşından küçükseniz başvurunuzu anne ve baba veya yasal vasi ile birlikte yapmalısınız. İlk kez başvuru yapıyorsanız biometrik verilerinizi vermek üzere konsolosluktan randevu almalısınız. Pasaportunuzda en az iki adet boş sayfa olmalı ve on yıldan daha eski ya da yıpranmış olmamalıdır. Bunlara ek olarak Malta resmi tatilleri, konsoloslukların kapalı olduğu günler ve ek evrak isteme gibi süreci uzatan durumlara tedbiren en az 15 iş günü önceden başvuru işlemlerinizi başlatmalısınız.

Gerekli evrakların başında doğru ve eksiksiz doldurulmuş başvuru formu gelmektedir. İki adet biometrik, uygun ölçülerde çekilmiş fotoğraf, kurs kaydınız, nüfuz cüzdanı fotokopiniz, masraflarınızı karşılayacak kişinin banka hesap dökümü, varlık dökümü, konaklama ve seyahat bilgileriniz gibi gerekli evrakları tamamladıktan sonra bireysel olarak da yapabileceğiniz Schengen vizesi başvurunuzu herhangi bir maddi, manevi ve zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız aracılığıyla da yapabilirsiniz. Alanlarında uzman ve deneyim sahibi danışman kadromuz ile prosedürler arasında boğulmadan, sorunsuz Malta vizesi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ankara, İzmir, İstanbul’da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek yüz yüze görüşme yapabilir veya dilerseniz telefon numaralarımız ve canlı destek hattımız üzerinden de bilgi edinebilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.