BLOG

Yeni Zelanda Vize İşlemleri

A -A +
Yeni Zelanda Vize İşlemleri

Binlerce yıllık bir kültür mirasına sahip olan, resmi adıyla Yeni Zelanda Milletler Topluluğu, insanlarının kibar ve cana yakın olduğu, tatil turizminden kültür turizmine kadar her kitleyi memnun edecek potansiyele sahiptir. Dağları, vadileri, gölleri ile doğal güzelliklerinin nefes kestiği Yeni Zelanda’ya seyahat edecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, pasaport türleri fark etmeksizin vize uygulamasına tabi tutulurlar.

Ziyaret amacınız, mesleğiniz ve kalacağınız süreye göre değişiklik gösteren prosedürler ve kategorileri iyi belirlemeniz en kısa sürede Yeni Zelanda vizesi almak için kritik öneme sahiptir. Yanlış prosedürler veya eksik evraklarla yapacağınız başvurular çok yüksek ihtimalle reddedilecektir. Yeni Zelanda’da kalacağınız süre 90 günden az ise kısa, fazla ise uzun süreli vize başvurusunda bulunmalısınız. Kısa süreli vize başvurularını Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı gibi yetkilendirilmiş vize şirketlerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Uzun süreli vizeleriniz için ise Londra’da bulunan Yeni Zelanda Göçmenlik Servisi (NZIS) ofisine başvuru yapmanız gerekmektedir. Yeni Zelanda Vize müracaatı için NZIS Yeni Zelanda Vize Başvuru Formunun eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulmuş olması gerekmektedir.

Gerekli evraklarınızdan biri olan pasaportunuzun 10 yılda kısa süre içerisinde çıkarılmış ve yıpranmamış olması gerekmektedir. Seyahat bitiminden itibaren 6 ay daha geçerliliğinin olmasına ve en az 2 adet boş sayfasının bulunmasına dikkat etmeniz de önemlidir. En fazla 6 ay önce çekilmiş, güncel halinizi yansıtan uygun ölçülerde 2 adet biyometrik fotoğraf da başvuru için gereklidir. Finansal durumunuzu gösteren belgeler (mesleki bilgileriniz, hesap dökümü ve varlık dökümünüz gibi), vize talep dilekçesi, seyahat ve konaklama rezervasyon bilgileriniz ile seyahat sağlık sigortası gerekli diğer evraklardır. 

Yeni Zelanda vizesi hakkında detaylı bilgi almak ve vize başvuru işlemlerinizi başlatmak için Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ofislerine gelerek alanlarında uzman ve deneyimli danışmanlarımız ile birebir görüşebilirsiniz. Ankara, İzmir ve İstanbul’da bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ofislerini ziyaret edebilir veya telefon ve canlı destek hattı üzerinden bilgi ve randevu alabilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.