BLOG

COVID-19 Pandemisi ve Revize Vize Randevu Talep Takip Simulasyonu

A -A +
COVID-19 Pandemisi ve Revize Vize Randevu Talep Takip Simulasyonu

Revize Profesyonel Vize Danışmanlığı olarak biz,

Küresel olarak etkisi süren COVID-19 salgınının ülkeler ve yurt dışı seyahatleri ile ilgili yarattığı kriz durumu nedeniyle Revize müşterilerinin vize başvuru randevuları açıldığında yoğunluktan gecikme yaşamaması amacıyla randevu talep simulasyonunu oluşturduk.

Sizler için oluşturduğumuz bu randevu simulasyonu, tüm ülke konsoloslukları ve vize başvuru merkezlerinin açılması ile randevu almaya başlaması durumunda takibini yaptığımız tüm müşterilerimiz için avantaj sağlamayı amaçlamaktadır. Vize danışmanlarımız, ilettiğiniz ön bilgilerle sizin adınıza süreci takip edecek ve vize randevu tarih ve saatinizin kesinleşmesine takiben sizi bilgilendireceklerdir.

Revize Randevu Talep Simulasyonu; İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İsrail, Hindistan ve tüm Schengen ülkeleri ile tüm ülkelerin süreçlerine uygun olarak kurgulanmıştır.

Revize Randevu Simulasyonu için danışmanlarımıza yapacağınız talep tamamen ücretsiz olup danışmanlarımızın ön bilgi olarak istediği size zaman kazandıracak bilgileri paylaşacağınız ve sistemlerin açılması ile randevuların alınmasına kadar geçen sürede rehberliği ve danışmanlığı içermektedir.

RANDEVU TALEP TAKİP SİMULASYONU’NA NEDEN İHTİYAÇ DUYDUK?

Revize olarak, 8 yıldan uzun süredir Ankara, İstanbul ve İzmir ofislerimizde faaliyet gösterdiğimiz ve vize danışmanlığını yaptığımız onbinlerce müşterimizin bu küresel kriz döneminde de yanında olmak adına bu simulasyonu kurduk. Vize sistemleri ve süreçlerinin duraklamasının geçici olduğunu biliyor ve salgının bitmesi ile birlikte yaşanacak bir vize randevu krizine karşı müşterilerimizi ulaşmak istedikleri ülke ile ilgili olarak bir adım öne taşımayı amaçlıyoruz.

Dünya genelinde devletlerin ve yetkili makamların açıklamalarının yakından takibi ile birlikte 2020 yaz aylarına kalmadan randevuların açılabileceğini öngörmemiz sebebiyle çalışmalarımızı hızlandırdık. Çağımızın en büyük salgınının olmadığı geçmiş yıllarda bile tecrübelerimizle yaz aylarının vize randevu yoğunluklarını bilerek bu yaz aylarında yaşanabilecek randevu krizlerini önlemek amacıyla simulasyonumuzu hayata geçirdik.

Daha fazla bilgi almak ve vize randevu simulasyonuna zaman kaybetmeden kaydınızı yaptırmak için Re-Vize profesyonel vize danışmanlarımızla irtibat kurabilirsiniz. Aklınızdaki sorulara yanıt bulmak için online iletişim formundan bizlere ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.