BLOG

Danimarka Vizesi Almanın Püf Noktaları

A -A +
Danimarka Vizesi Almanın Püf Noktaları

Danimarka, genellikle aile ziyareti ve ticari amaçlı vize başvurusunda bulunulan bir ülkedir.  Ülkemizden birçok kişinin zamanında Danimarka’ya göç ederek çalışması nedeniyle geride bıraktığı aile bireyleri zaman zaman davetiye ile vize başvurusu yapmak isteyebilmektedir. Bunun dışında ülkemizdeki birçok firma Danimarka’daki firmalar ile ticari ilişkiler kurmakta ve ziyaretlerde bulunmaktadır. Danimarka vizesi alırken öncelikle kişinin çalışma durumuna bağlı olarak evrak hazırlaması gereklidir. Evrakların doğru ve eksiksiz hazırlanması Danimarka vizesi alabilmenin püf noktalarından biridir.

Her Schengen ülkesi farklı evraklar talep edebilmektedir. Bu nedenle vize başvurusu yaparken profesyonel bir destek almak oldukça önemlidir. Evraklarınızı hazırlamanız dışında daha önce parmak izi vermediyseniz, randevu alınması gerekecektir. Randevu günü şahsen parmak izi vermeye gelmeniz şarttır. Parmak izi vereceğiniz süreçte profesyonel vize ekibimizden bir kişi sizlere eşlik etmektedir. Parmak izi verdikten sonra işlemleriniz tamamlanır ve vizenizin sonuçlanmasını beklemek kalır. Vize başvurunuzun sonuçlanması 10 ila 14 iş günü arasında sürmektedir. Vize başvurusu sırasında gidiş amacınızı açık bir şekilde belirtmeniz vize alabilmeniz açısından önemli bir konudur. Yanlış beyanda bulunmak, vize başvurunuzu olumsuz etkilemektedir. Eğer Danimarka’ya aile ziyareti amacıyla gitmek istiyorsanız, yakınınızdan size davetiye gelmesi gerekir. Ayrıca ticari olarak seyahat edecek kişiler de Danimarka’da çalıştığı firmadan davetiye almalıdır. Başvuru amacının kanıtlanması ve sağlam evraklarla başvuru yapılması vizenizin olumlu sonuçlanmasındaki başlıca etkenlerdendir. Bunun yanı sıra ülkenizde yaptığınız iş veya çalışma durumunuz sizi ülkenize bağlayıcı sebeplerden kabul edildiği için göç etme riski oluşturmaz. Zira Schengen üyesi ülkelerin dikkatle incelediği konulardan biri de sizi ülkenize bağlayıcı sebeplerdir. Göç etme riskiniz olmadığını kanıtlamanız da aynı şekilde vize başvurunuzun olumlu sonuçlanmasının püf noktaları arasında yer almaktadır.

Danimarka vizenizi alırken gerekli evraklar, işlemlerin ilerleyişi ve başvuru süreciniz ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Olumlu sonuçlanan tüm vize başvuruları diğer başvurularınızda sizlere referans olmaktadır. Profesyonel destek alarak başvurunuzu doğru şekilde yapmanız vize sonucunuzda çok etkili olacaktır.  

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.